XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Vindslagrings Tips


Eftersom det är en av de svåraste lagerutrymmen för att komma in, lagra objekt som används sällan på vinden. Det är en logisk plats för saker som du inte använder, men är inte riktigt redo att bli av med. Lagra objekt i vinden kan vara knepigt. Det är ofta svårt att komma in, med förbehåll för extrema temperaturer och en favorit livsrum för en mängd olika critters. Att veta några tips kommer att göra att lagra varor i din vinden mycket lättare.

Vet vad som ska lagras

Förvara inga objekt som inte kan hantera extrema temperaturer. Detta inkluderar ljus, böcker, bilder och band. Du vill också undvika att lagra stora objekt på vinden som kan vara svårt att få upp eller ned för stegen. Mät alla stora poster i förväg för att se till att de kommer att passa igenom vindsdörren.

Använd plast lagringsbehållare

Förvara saker avsedda för vinden i genomskinlig plast lagringsbehållare snarare än kartonger. Plastbackar hålla damm och skadedjur, och låta innehållet ses på ett ögonblick. De kan också spolas bort när det tas ut ur vinden. Märka alla behållare så att innehållet kan lätt identifieras senare.

Pack Behållare Korrekt

Pack lådor och containrar på lämpligt sätt. Manövrera upp och ner för stegen kan vara svårt under normala förhållanden och rent farligt om man försöker att bära en tung låda. Packa inte lådor för tung. Kom ihåg att vad du sätta upp på vinden så småningom komma ner. Tunga lådor är svårare att hantera och riktigt ont när de Bonk dig på huvudet.

Organisera

Lagra saker ordentligt. Gör rader med dina lagringsbehållare snarare än tornar dem någonstans. Detta kommer att göra det lättare att manövrera när det behövs och för att leta efter skadedjur. Grupp säsongs objekt tillsammans och plats som ofta används objekt närmast ingången. Se till att du inte blockerar ventilation i din vind eller hindrar luftflödet. Förvara inte tunga föremål ovanpå möbler; de kan försvaga lederna.

Håll en lista

Håll en lista över allt som du har lagrat i vinden. På det sättet om du letar efter något, kan du kontrollera listan i stället för vinden. Lagra listan och en penna vid ingången till vinden för att göra det enkelt att lägga till eller dra ifrån poster efter behov. Du kanske också vill föra en förteckning över där saker är på vinden för att hitta saker senare.

Gör regelbundna kontroller

Kontrollera regelbundet på poster i vinden. Du vill vara säker på att du inte har några objudna besökare, samt bekräfta tillståndet för objekten i vinden. Plan för att kontrollera vinden om en gång var 3 eller 4 månader. Om du anser att det är "utom synhåll, out of mind", du kan hamna förlora objektet helt och hållet.