XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Idén att falla ned för en trappa är skrämmande att bara om alla oavsett ålder, vikt och storlek. Vinyl trappsteg är ett sätt att förhindra denna typ av skada som de ger bra grepp på annat hala trappor ytor, såsom släta trätrappor. Hög gångtrafik kan eventuellt orsaka vinyl trappsteg att bära ner resulterar i hala ytor som är nästan lika farlig som bara trappor. Använd diverse metoder för att ge den trappsteg dragkraft gång.

Tejp

Dubbelhäftande tejp eller tejp som exklusivt göras för trappsteg kan läggas till hala vinyl trappsteg för att ge dragkraft. Använd tejp för att täcka varje slitbanan helt eller bara i mitten där det blir mest trafik. Byt ut bandet efter behov; använda lite lim för att fästa bandet till varje slitbanan om du är orolig för bandet hamna på skosulor när de gick vidare.

Lim

Klibbiga ämnen såsom allrengöringsmedel lim kan appliceras på hala vinyl trappsteg. Lim kan fungera särskilt bra i kommersiella byggnader med betong trappor och gångar som får en hel del gångtrafik; detta förhindrar oro lim få spåras på mattor eller trägolv. Använd en gammal sko att gå över den klibbiga substansen ett par gånger för att arbeta i vinylbanor men du kan också välja att lämna det som det är.

mattan Pieces

Lägg bitar av matt skrot till hala vinyl trappsteg för att förlänga deras liv. Använd tunga lim för att fästa remsorna på vinyl. Som med dubbelhäftande tejp, kan du välja att täcka slitbanor helt eller använd remsor i mitten av endast trappan. Industriella mattor fungerar bra, men fluffigare matta alternativ kan också användas. Detta alternativ lämpar sig också för att återanvända mattprover och bitar från andra projekt snarare än att kasta ut dem.

avlägsnande

Ett sista alternativ för hala vinyl trappsteg är fullständigt avlägsnande. Dessa trappsteg blir hal som en följd av slitage som trappsteg innehåller i allmänhet synliga räfflade ytor för traktionsändamål. Tread ersättning är därför ett säkert alternativ när dessa räfflade ytor har slitits bort. Om trappstegen är i övrigt intakt vid avlägsnande, kan de återanvändas som bil golv liners eller som foder för katt kattlådor.