XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Tips om installation Corn Pannor


Alternativ uppvärmning med hjälp av en majspanna kan vara ett ekonomiskt sätt att värma ditt hem om du råkar bo i ett område med ett rikligt utbud av majs. Dessa pannor arbeta genom att ha en skruvöverförings skalade, torr majs från en tratt till pannan som bränsle. Pannan värmer vatten, som distribueras i hela huset som strålningsvärme. Detta system gör det möjligt att du hittar pannan i ett bekvämt läge, till skillnad från de centralt belägna majs spisar, som direkt värmer huset.

inomhus Placering

Pannan är installerad i en strålningsvärme-system, antingen genom golvet eller vägg radiatorer. Leta upp pannan i ett rum där det kan vara vertikalt luftas (föredragen metod) eller ut genom en sidovägg. Ett slutet rum, bort från att sova områden, rekommenderas. Golvet under pannan måste göras av brandbeständigt material såsom kakel, tegel eller betong. Pannan måste vara ett avstånd på minst 6 inches från väggen om det är en ny modell och upp till 36 inches från en vägg om det är äldre och inte har tillräcklig värmeskyddande.

utomhus Placering

Om ditt hem inte har ett tillräckligt utrymme för en inomhus majs panna, kan en utomhus modell vara mer passande. Dessa utomhus pannor är större modeller som håller mer majs på en gång och cirkulerar det varma vattnet genom rör begravd under jord, vilket leder till ditt hem. Dessa enheter har också fördelen av att minska risken för brand i hemmet.

Top Ventilation

Top ventilering är den lämpligaste metoden för majs pannor. Detta kräver inte användning av en fläkt för att avlägsna avfallsgaserna från förbränningsprocessen. För att använda denna metod behöver du direkt tillträde till taket ovanför platsen för pannan.

sido Avluftning

Sido ventilering möjliggör bekvämare installationsalternativ, eftersom du kan installera pannan som helst som har en yttervägg. Denna metod kräver en fläkt som drar avgaserna från pannan och levererar dem utanför ditt hem.

Avluftningsröret Clearance

Låt för 9 till 18 inches utrymme mellan skorstenen ventilationsröret och ha brännbart väggmaterial. Om du använder en dubbelisolerad ventilationsrör, kan du tillåta 9 inches. Oisolerade skorstensrören kräver 18 inches av avslut.