XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Tål torka växter på Central Coast of California


Kaliforniens Central Coast är hem för en uppsjö av brandsäkra och torka toleranta växter som ger jord erosionsskydd och djurliv habitat, vilket skyddar regionens känsliga ekosystem. Dessa infödda Kalifornien växter är också utmärkta val för din trädgård eller trädgård och oftast kräver mycket lite vatten att blomstra.

Salvia

Över ett dussin arter av salvia är inbyggt i Kaliforniens Central Coast. Toyon (även känd som jul bär), Kalifornien svart salvia, krypande salvia och mysk salvia är extremt torka tolerant och brandskyddande vintergröna buskar. Många sorter av salvia gro små kluster av blommor. Julen bär producerar små, färgstarka frukt som lockar lokala fåglar. I din trädgård, kan du beskära salvia i häckar eller hålla det trimmas tillbaka för att fungera som marktäckare i gräs svalt områden.

Bush Poppy

Busken vallmo är en vacker blommande buske som är både torka toleranta och hjort resistenta. Längs Central Coast, föredrar det torra, sluttande terräng, där den växer i tunn, stenig mark. Busken vallmo är en pionjär växt, vilket betyder att det är ofta bland de första växterna att växa i områden förstörts av skogsbränder. Trädgårdsmästare ibland låta buske vallmo att nå sin mogna höjd på över 3 fot och sedan forma den till häckar eller små träd. Trimmas tillbaka, är det också ett bra val för mark cover.The buske producerar små frukter och lysande gula blommor som blommar mellan april och juli.

Bovete

Bovete familjen omfattar över 125 sorter av blommande vintergröna av eriogonum arter. En landskaps favorit, torka toleranta sorter av bovete lämpar sig för tematrädgårdar, där de kan fungera som marktäckare eller beskäras i landskapsdesigner. Längs Central Coast, många sorter växer längs torra backar och tvättar. Kalifornien bovete och St Catherines Lace ger livsmiljöer för fåglar, ödlor och insekter, inklusive lokala och flyttande fjärilsarter.