XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Scotts Turf Builder vingel Mix är en idealisk gräs för svåra förhållanden. Gräset är mycket tolerant mot värme, skugga, insekter och sjukdomar. Vidare ger Scotts produktionsprocess fröna en absorberande beläggning som fångar fukt under vattning och släpper det när fröet går torr. Detta hjälper fröna uthärda torka, såväl som mindre-än-flitig vattning scheman. Scotts rekommenderar att köpare av dess vingel Mix följer några plantering tips för bästa resultat.

plantering Schema

Vingel är bäst planteras på hösten. Eftersom svingelfrön gör bäst när marktemperaturen är 50 till 65 grader, desto längre fröet kan gro i svalare villkor, desto bättre. Plantering på hösten ger två kalla säsonger - höst och följande våren - att etablera sig. Våren är den näst bästa tiden. Sommar plantering rekommenderas inte; men fescue värme tolerant, kan hög värme gör det gå vilande. Det är bra för mogna gräs, men inte bra för ny tillväxt.

Platsförberedelse

Om du planterar en helt ny gräsmatta, eller bara en kal fläck, lossa de bästa par inches av jord för att ge utsädet en riktig säng för groende. Om du försöker att tjockna upp en plats där gräset har gått tunn, börja med att ge området en bra gå-over med en Stråtak rake att dra upp alla de döda gräset; utsädet måste kunna nå jorden, och det kan inte göra det om gräsmattan har ett tjockt lager av halm. Om du sådd, klippa befintliga gräset kort och sedan köra en Stråtak rake genom det innan du applicerar fescue mix.

Ansökan

I ett litet område, kan du bara sprida fröet hand. För större områden, ladda blandningen i en sändning spridare och driva det runt enligt förpackningens anvisningar. Men du får fröet ner, rekommenderar Scotts att du följer upp med en tillämpning av Scotts Starter gödselmedel, sedan lätt rake området för att arbeta utsäde och gödningsmedel ner i smutsen.

Underhåll Efter Plantering

Vattna nya frön ofta, men inte för långa perioder. Du vill att det ska stanna våt, men du vill inte dränka den. Håll vattna den regelbundet tills plantorna är två inches tall. Lägg till lite Scotts Turf Builder Gödnings cirka åtta veckor efter frön gro. Klippa gräset när det når klipphöjden. För att hålla gräsmattan ser bra ut, overseed varje höst.