XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

De grundläggande komponenterna i en liten landskap vatten funktion liknar de som är nödvändiga för att driva en stor vatten funktionen. Den huvudsakliga skillnaden ligger i kraften och storleken av elementen. Du kan göra hemgjord vatten funktioner för blomsterrabatter, trädgårdar och uteplatser med några grundläggande delar. Vatten har mönster begränsas endast av din fantasi och produkter som kan rida ut elementen.

Reservoar

Varje vatten-funktionen, stor eller liten, behöver en reservoar. Behållaren för en liten vatten funktion kan vara en förseglad planter, en metallhink, en keramikskål eller ett behandlat trä låda fodrad med tjock plast. De flesta små vatten funktioner inkluderar reservoaren som en del av den visuella utformningen, men vissa fontän mönster hus reservoaren under jord. Välj en synlig behållare för att passa stilen i ditt landskap. Vattning burkar och gamla metall hinkar passa en lantlig miljö eller land stil landskap, medan keramiska plantageägare eller skiffer täckta behållare ihop väl med en mer modern inredning.

Pumpar och tillbehör

Dränk vattenpumpar är viktiga delar i alla vatten funktionen. Storleken på vattenpumpen du behöver för en liten vatten funktion beror på höjden du vill ta upp vattnet och på den önskade mängden av vattenflöde. Dränkbara pumpar passar in i behållaren av en vatten-funktion. Vatten cirkuleras till toppen av funktionen vatten med hjälp av slangar plast eller kopparrör. En fountain riktar vatten från pumpen till vattenytan, vilket skapar en dekorativ sprut upp i luften. Fountainheads och slangar anslutas till en pip på toppen av den dränkbara pumpen. Om du lägger till en dränkbar pump till en liten vatten trädgård eller damm, köpa en skimmer för att hysa pumpen och att hjälpa filtrera vattnet mekaniskt. Undervattens armaturer, medan inte nödvändigt, kan lägga till den övergripande atmosfären av ditt landskap.

dekorativa inslag

Reservoaren är inte bara dekorativa aspekten av en liten vatten funktion. Många mönster inkluderar andra element för att underlätta vattnet strömmar in i reservoaren. Bambu stjälkar passar vackert med skiffer, keramik eller trä reservoarer och fontän pipar passa en hink eller vattning kan utforma. Du kan också skapa en liten landskap vatten funktion för att likna en forsande vattenfall med hjälp av staplade stenar, eller ett ark av regn med hjälp av VVS rör eller bambu stjälkar. Små, dekorativa landskaps stenar används ofta för att kamouflera den dränkbara pumpen om behållaren är öppet synlig.