XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Lägga till detalj med bebyggda Molding


Det finns många olika stilar av gjutning tillgängliga. Oftast lister är enkla och små. Dessa lister är billiga att köpa och lätt att installera. Men vissa husägare älskar utseendet på stora, detaljerade och ofta dyra, lister. Du kan få det utseende utan extra kostnad genom att använda "bygga upp" -metoden. Denna metod använder flera billiga lister som byggs upp tillsammans för att skapa en stor och genomarbetade gjutning. Processen är lätt att göra när du vet hur du kommer igång.

Instruktioner

1 Bestäm hur stor du vill att bebyggda gjutning att vara.

Plocka ut och köpa flera lister som kan användas under byggprocessen. Var noga med att få dem i olika bredder och detalj.

2 Lägg ut lister ovanpå varandra.

Detta kommer att ge dig en god uppfattning om vad den slutliga utformningen kommer att se ut när den är installerad på väggen.

3 Montera den första delen av gjutning.

Denna form bör vara basen stycket som sitter mot väggen. Mät väggen och skriva mätningen ned på formstycket. Klipp till rätt storlek med en geringssåg och spika på plats med en pneumatisk spikpistol.

4 Installera resten av lister ovanpå den första delen.

Klipp ut och spika varje bit av gjutning på plats med en pneumatisk spikpistol. När du stack varje bit, kommer du att bygga upp listen.

5 Applicera caulk att gapen mellan bitar av gjutning och mellan formstycket och väggen.

Jämna ut täta med fingret. Låt caulk torr. Färger som önskas.