XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Idéer för Front Porch Möbler


Verandan av ett hem är ofta en träffpunkt för familj och vänner. En vackert inredda och bekväma veranda berättar grannar de är välkomna att stanna till för ett besök. Välj veranda möbler för stil, komfort och hållbarhet. Det är en typ av veranda möbler för sol och insektsskydd, slappa, eller ens spela. Alla är säker på att göra din veranda en inbjudande plats för alla som besöker.

korgstolar

Korgstolen är en gammaldags stil idé för veranda möbler. Denna typ av stol är lämplig för utomhus på grund av dess alla väder material. Korgstolar är också snygg och elegant för att iscensätta en veranda. En enkel kudde kan lägga till lite mer komfort till en korgstol så att du kan sitta och läsa en bok eller smutta saft på din veranda. Vissa korgstolar är lätt och ger dig möjlighet att flytta dem runt lätt för gäster, eller för ett nytt utseende. En hög kvalitet, hållbara korgstol kan vara dyrare, men det kommer att pågå i många år.

gunga

Veranda gungor lägga en antydan av lekfullhet och komfort till en veranda. En gunga påminner om barndomen dagar och gästerna kommer att känna sig välkomna att stanna. Veranda gungor byggs från olika träslag som ceder, ek, körsbär eller gul furu. Cederträ är idealisk för en gunga eftersom det överlever i alla väder, men fortfarande attraktiv. Tall eller lönn skogen inte åldras väl med regn och andra utomhus element. Emellertid kan färgen förlänga livslängden av träet. Sittdynor också lägga komfort till veranda gungor, vilket gör det till en perfekt idé för veranda möbler.

Chaise Lounge Chair

En schäslong stol är en bra idé för veranda möbler på grund av sin stil och komfort. Sätet på en schäslong stol sträcker ut för benstöd. Trä schäslonger ta hand för att överleva vädret. Var försiktig med regnvatten skada träet. Hartsmaterial är ett bättre val för vilstolar, därför att den fungerar bra utomhus. Resin inte varp från fukt eller bleknar under solen. Kuddar och dynor är perfekta tillägg till schäslonger för extra komfort. Nylon är ett idealiskt material för utomhus kuddar eftersom det är väderbeständigt och behåller sin färg i solen.

Lusthus Screen House

Ett lusthus skärm hus är en pop-up struktur med stålbalkar för att hysa alla dina veranda möbler. Det stänger upp för enkel förvaring och senare användning. Skärmen blockerar myggor, flugor och bin, så att du kan njuta av din tid utomhus. Det finns flera fördelar med att använda ett lusthus skärm hus i stället för en permanent trä lusthus struktur. Bortsett från att vara hundratals dollar billigare, ger en skärm hus rörlighet. Strukturen kan flytta från uteplatsen till trädgården eller på semester med lätthet. Dessutom, på mycket varma dagar ett lusthus skärm hus blockerar skadliga UV-strålar från solen.