XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hur Tema ett sovrum med Dr Seuss "Katten i hatten" dekorationer


Dr Seuss barnkammare och barns böcker är skrivna och utformade för att tech barn färg, bokstäver, siffror och läsning med hjälp av enkla begrepp och ordförråd. Dr Seuss böcker är fyllda med roliga karaktärer, en av dem "Katten i hatten" har underhållit generationer av barn i flera år.

Den här boken är för barn som har börjat läsa vanligtvis i åldrarna 4 till 5. Dekorera en baby eller ett barns sovrum med "Katten i hatten" tema kommer att trösta och underhålla alla barn. Använd dessa steg för att dekorera ett sovrum i Dr Seuss katt i hatten stil.

Instruktioner

1 Läs Dr Seuss "Katten i hatten" boken för att förstå inställningen och smak av historien. Handlingen utspelar sig i en regnig eftermiddag i ett hem med en ung pojke och hans syster. Barnen är ensam i huset och katten kommer in för att spela och förvandlar huset till en lekplats slags. Använda inställningen historien och färger gör en utsmyckning plan för sovrummet.

2 Måla sovrumsväggar med hjälp av huvudfärgerna i "katt i huset" historien. De färger som används genom hela boken är blå i en mjuk ton, rött och vitt. Blå den dominerande färgen i illustrationen av tecken, saker och idéer. Katten är huvudpersonen och han bär en mycket hög hatt i rött med några vita ränder och han bär en röd slips.

3 Använd blue som huvud vägg färg och lägg små röda ränder om så önskas. Alternativt kan du använda endast den mjuka blå färg och lägga till några röda tillbehör på väggen och röda gardiner.

4 Placera porträtt av katten i "Katten i hatten" på väggen. Använd en stor bild eller ett fåtal mindre genom de större väggarna i barnens sovrum.

5 Använd "Katten i hatten" tema tillbehör genom hela sovrummet. Köpa "katten i hatten" crib sängkläder, kuddar, lampor, plysch leksaker, handdockor, och små tillbehör för byrå och sidobord. Göra dessa tillgängliga för barnen för att spela och rolig tid.

6 Skriv några favorit "Katten i hatten" citattecken. Använda en dator och en färgskrivare för att skriva ut dessa citat i stort rött bläck. Du kan också köpa "katten i hatten" dator papper som redan har de röda mönster tryckta. Placera de utskrivna citat på någon av väggarna eller på sovrumsdörren.