XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Många duschgolv är tillverkade av glasfiber. Glasfiber är slitstarkt och rostar inte, vilket gör det till ett perfekt material för en dusch bas. Basen är försedd med ett hål i centrum för ett avlopp. Det är viktigt att täta avlopp så att läcka genom basen vattnet inte, eftersom detta kan skada golv eller ett tak som kan finnas nedanför det om duschen är på en övre våning.

Instruktioner

1 Skär ut gamla caulk från runt brunnen med hjälp av en mattkniv. Naturligtvis om detta är en ny installation detta steg kan hoppas över. Skär försiktigt ut den gamla täta tills du har tagit bort allt.

2 Scrub området runt sjön med en skurdyna och badrum rengöringsmedel. Rengör området tvålskum och mineralfyndigheter och skölj noga med rent vatten för att avlägsna rengöringsmedel. Använd inte dusch över natten för att säkerställa att det helt torkar. Återigen, om detta är en helt ny installation kan du hoppa över det här steget.

3 Skär slutet av täta röret i 45 graders vinkel med en mattkniv. Peta folien locket vid botten av munstycket med användning av metallstången på caulk gun utformad för detta ändamål. Placera röret i caulk gun och för in kolven in i baksidan av den. Vrid täta pistolhandtaget 180 grader och tryck på avtryckaren.

4 Tryck på avtryckaren långsamt och jämnt när du flyttar täta pistolen i ytterkanten av avloppet. Hålla den vinklade delen av munstycket platt mot ytan mellan kollektorn och duschgolvet. Placera en jämn sträng av täta runt hela sjön.

5 Tryck pärlan av täta i utrymmet mellan avloppet och duschgolvet använder sidan av tummen. Torka överskott täta på en fuktig trasa. Bilda caulk till en ännu ring runt hela avloppet. Torka bort överflödigt täta från duschgolvet med hjälp av fuktig trasa. Låt täta torka i 48 timmar innan du använder duschen.