XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Vintergröna buskar som presenterar blanka blad, kan japanska Fatsia växter växer upp till 10 inches bred och lång och producera krämfärgade blommor i höst tillsammans med svarta frukter på vintern. Japanska Fatsia växter trivs om de får en tillräcklig mängd vatten och solsken, vilket är viktigt för den process som de använder för att skapa mat för sig själva. Ta hand om japanska Fatsia växter kräver tålamod och minutiös känsla för detaljer.

Instruktioner

1 Välj ett område att plantera din japanska Fatsia växter som erbjuder halvskugga till full skugga, vilket är det bästa växande villkor för dessa växter, särskilt i varmare klimat. Erbjud växterna partiell sol till full sol om du odla växter i en kallare klimat. Dessutom säkerställa växterna inte utsätts för skadliga hårda vindar.

2 Välj ett växande område som har lerjord, sand eller lerjord. Samla ett urval av din japanska Fatsia växande jord och ta den till ditt län förlängning kontor för att testa att ta reda på markens surhetsgraden eller basicitet - dess pH-värde. Observera att dessa typer av växter idealt kräver ett pH-värde som är antingen surt eller svagt alkaliskt, så du kanske måste lägga till organiskt material för att få det till en lämplig nivå. Dessutom, vid plantering japanska Fatsia, se till att växterna är placerade ca 3 fot till 5 fot isär.

3 Applicera ett gödselmedel på din japanska Fatsia växterna under vårsäsongen efter regionens sista frost datum. Köp en 12-6-6 gödselmedel som frigör kemikalien långsamt över tiden, och följa tillverkarens anvisningar.

4 Vatten växterna när marken inte längre verkar fuktig, som japanska Fatsia växter är endast måttligt tolerant av torka. Vattna inte dessa växter alltför tungt, eftersom dessa anläggningar fungerar bäst i väldränerad jord. Dessutom tillämpas ett bekämpningsmedel till dessa anläggningar för att förhindra angrepp från insekter såsom spindelkvalster, bladlöss och våg. Sätt en kopparbaserad fungicid på växter samt om du ser tecken på bakterie- och svampsjukdomar.

5 Beskär dina japanska Fatsia växter genom att trimma flera fot från alla stammar i slutet av vintern, så att efterföljande blad är tjock. Eventuellt ta bort en tredjedel av alla anläggningens ursprungliga stammar till anläggningen basen mellan slutet av vintern och sensommaren så att främja en stark framtid växters tillväxt.