XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hur Spray fruktträd i Storbritannien


Fruktträd i Storbritannien, liksom de i något land, är känsliga för angrepp av skadedjur såsom bladlöss, skala, myror och andra insekter och infektioner från mögel och svamp. Även om du kan köpa insektsmedel, svampdödande medel och andra sprayer för att skydda dina fruktträd, kan de vara ganska dyra och oftast bara tjäna enskilda syften. I stället för att tillämpa flera olika sprayer dina fruktträd, göra din egen lösning med hjälp av mestadels helt naturliga ingredienser som inte bara skyddar dina träd från alla dessa problem, men levererar viktiga näringsämnen för att hjälpa dem utvecklas och producera frisk frukt.

Instruktioner

1 Grovhacka ca 12 vitlöksklyftor och blanda dem med en kopp mineralolja. Låt blandningen stå över natten. Sila vitlöken ut och boka oljan i din trädgård sprutans tanken.

2 Blanda 1 msk. melass med halv kopp varmt vatten. Detta kommer att bryta ner de melass och göra det lättare att blanda med de återstående ingredienserna. Häll blandningen i sprutans tanken.

3 Häll en kopp kompost te, 1 msk. av oljebaserade trä tvål, 1 msk. äppelcidervinäger, 1 msk. flytande tång och 2 eller 3 droppar av flytande diskmedel, såsom Ivory, in i sprutans tanken, tillsammans med en liter vatten. Skaka eller rör tanken kraftfullt för att kombinera ingredienserna.

4 Ställ in sprutan till dess finaste dimma inställning. Spraya trädet ordentligt, med särskild uppmärksamhet på undersidan av bladen, där de flesta skadedjur tenderar att samlas. Var noga med att inte sprutdimma trädet. Om denna lösning kommer in i marken, kan vinäger kasta av pH-nivån i marken och skada dina trädens rötter. Spray dina träd en gång var 10 till 14 dagar tills cirka två veckor innan skördesäsongen.