XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Om du växer fruktträd du antagligen problem med maskar och andra skadedjur. Frukten du växer bara alltför tilltalande för dessa irriterande inkräktare. Besprutning ditt träd regelbundet med ett insektsmedel eller organisk behandling är en av de bästa metoderna du kan använda för att bli av med maskar och hålla dem borta så att du kan ha härligt ätbar frukt när det är dags för skörd.

Instruktioner

Spray för Worms i fruktträd

1 Spray regelbundet. Vissa typer av maskar kommer på våren, andra på sommaren, och ytterligare andra kommer under hösten och vintern. Så det bästa försvaret för dina fruktträd är att spraya dem med några veckors mellanrum under alla säsonger för att se till att du inte missar några maskar i processen.

2 Använd en frukt träd insektsmedel, som finns på lokal plantskolor. Denna typ av produkt kommer att döda de flesta typer av maskar och andra skadedjur som kan invadera dina fruktträd. George Weigel av Patriot-News rekommenderar också behandla träd med en spray av kalk svavel över vintern för att bekämpa skadedjur som visas under denna säsong.

3 Prova en hemmagjord ekologisk spray. Houston Chronicle har ett recept för en organisk sprut gjord av vitlök te, melass, och andra ingredienser som de rekommenderar för sprutning fruktträd (se referenser avsnitt). Även organiska spray inte kan vara lika effektivt som kommersiella insekticider, de är skonsammare mot miljön.

4 Spray hög och stark. Besprutning ett tunt lager över topparna på dina träd kanske inte fungerar lika effektivt som en trevlig stark spray kommer. Din sprut ska träffa bladen med lite kraft för att fungera korrekt. Penn State University rekommenderar att man använder en spruta med tillräckligt fläktkapacitet för att blåsa sprayen minst tio fot bortom träden, även i en blåsig situation.