XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Gunite är en blandning av torr cement och sand. Den sprayas på en yta med en gunite pistol, som är en cement pistol som tvingar luft genom ett rör fäst till en munstycke som hydratiserar gunite. Detta gör en tät, slitstarkt material som vidhäftar till en form såsom en swimmingpool struktur.

Pool entreprenörer har använt besprutas gunite i över 30 år, och det är fortfarande används idag. Besprutas gunite när du är klar har mellan 6000 till 7000 pounds av kraft per kvadrattum (PSI). Detta är dubbelt så mycket som gjutna betongen. På grund av sin styrka och förmåga att hålla sig till ovanliga former kan gunite användas för något storlek eller form av pool.

Instruktioner

Hur Spray en pool med Gunite

1 Installera armeringsjärn (armeringsjärn) av stålnät över en bas av krossad sten på basen av utgrävda poolområdet. Sedan använda en färdigblandad betong, sprida det över armeringsjärn och sten för att bilda basen av poolen.

2 Kör armering av stål mesh upp sidorna av utgrävda poolområdet. Ytterligare armering bör tillsättas i områden där vattendjupet blir större än 5 fot.

3 Hyr en gunite maskin som kommer att mata torr sand och cementbetong genom en slang, blanda det och återfuktande det. Maskinen kommer med en stor kompressor som blåser gunite material genom slangen.

4 Spraya gunite jämnt och grundligt över betongbassängbotten. Sedan använda en murslev, sprida gunite och smidig den över botten av poolen. Låt den torka helt.

5 Spraya gunite över armering på väggarna i poolen. Använd en spackel för att jämna det. Du kommer att behöva tillämpa ytterligare lager på väggarna tills de är sex till nio inches tjock. Om du har konstruerat områden för steg eller bänkar i din pool, bör du spraya gunite i detta område.