XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hur man väljer finrum Ställer


Vardagsrum möbler uppsättningar kan vara ett stort inköp. Du kanske bara att kunna få en ny uppsättning varje par decennier. Vardagsrum möblemang är ett enkelt sätt att uppdatera alla rum. På en hel del dekorerar visar dessa är de första saker att uppdateras när ett par vill sälja sina hus. Visst, folk köper huset, inte möbler. Däremot kan möblerna ge en fräsch, modern luft till rummet som visar människor som husägare uppdateras regelbundet och stolta över sitt hem. Nya soffor och tvåsitssoffor behöver inte vara dyrt. Här är hur man väljer den rätta för dig.

Instruktioner

1 Tänk på hur du verkligen lever. Bestäm om du vill ha en formell vardagsrum eller mer av en vardagsrummet känsla. Om du väljer dyra tyger, är det mer troligt att dina barn bara kommer att få stå utanför vardagsrummet och säga "Ohh, ser bra ut det." Om du har en annan familj rum, kan du komma undan med detta. Om ditt vardagsrum är din viktigaste livsrum som behövs för att arbeta både för din familj & för alla företag som du kan ha.

2 Shop när du har massor av energi. Om du går och sitta på en massa soffor hela dagen, de kan alla verkar bekväm. Detta beror på att det har varit en lång dag och sitter på något känns bra. Eftersom du har din vardagsrum möbler som för många år framöver, dubbelkolla. Gå tillbaka till butiken på flera dagar och sitta i soffan igen för att se till att det fortfarande är rätt passform.

3 Du hittar en hel del soffor med dubbla kuddar. Dessa ger extra komfort. Ner fyllda soffor är dyrare, men om du älskar hur de känner, kan det vara värt investeringen på lång sikt.

4 Titta på formen. Även rullade armar har gått ut i popularitet under de senaste åren, de är de mest bekväma att lägga huvudet på när du tittar på TV. En modern arm som är rakt upp och gjort kan vara obekvämt för samma skäl. Tänk på hur du kommer att sitta i rummet mest. Om du inte gillar utseendet på en liggande soffa, sätta ottomanerna nära till hands så att folk kan lägga upp sina fötter.

5 Välj något som kommer att pågå. För tio år sedan kunde man har köpt en grön och vit kontrollerat soffa som inte var så bekväm men var trenden. Det soffa skulle ha blivit den i cirka tre år. Samtidigt som du också kunde ha köpt en ljusbrun chenille eller khaki soffa som fortfarande skulle vara i stil idag.

Ta med pop av färg i ditt rum via tillbehör. Om du vill ha mönster i ditt rum, köpa en matta eller ändra ut din konstverk. Dessa är billiga lösningar. Om du har en neutral soffa rummet kan gå i nästan vilken riktning som helst utan att behöva köpa ny en ny vardagsrum möbler set.

6 Betrakta tyg. Micro är en mycket populär tyg för vardagsrum möbler uppsättningar. Det är oftast smutsavstötande så det fungerar bra med barn eller husdjur. Emellertid visar detta tyg också handavtryck när folk kör sin hand över tyget. Detta kan störa dig, det kanske inte. Leta efter en texturerad mikro som fortfarande är bekväm och enkel att rengöra, men kommer inte att visa så många märken.

7 Bryt upp apparaten. Du kan hitta vardagsrum möbler uppsättningar som kommer komplett med mattor, slutet bord och lampor. Låt inte en bit från samlingen kasta dig från en bra affär. Se bara till att du älskar grundläggande möbler. Du kan alltid köpa nya lampor, eller om du inte ens behöver en matchande par lampor.

Tips

  • Om vardagsrum möblemang verkar för stor för ditt rum gå till en bekväm soffa och två stolar sida för att frigöra utrymme.