XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hur man utformar en Outdoor Rock Firepit


Om du vill spendera mer tid att njuta av din vackra trädgård, lägga till en utomhus eldstad är det perfekta sättet att göra din bakgård inbjudande året runt. Installera din egen utomhus eldstad kan låta som en svår uppgift, men att bygga en egen utomhusspisen är mycket enklare än du kanske tror. Genom att följa några enkla steg kan du förvandla din trädgård till en brand-lit oas i en enda helg.

Instruktioner

Bygg en utomhus eldstad

1 Plan ut storleken och formen på din utomhus eldstad innan du påbörja byggandet. Överväga det tillgängliga utrymmet i din trädgård vid fastställandet specifikationerna för din utomhus eldstad. Tänk på vad material du vill använda för din utomhus spis och hur stor du vill att din eldstaden (platsen där virket, kol eller kol brinner) och hur askan pit passar under den. Bestäm om du vill ha en öppen spis (ger värme) eller en sluten, chimneyed (ger matlagning värme och atmosfär) öppen spis.

2 Bestäm platsen för din utomhus eldstad. Om du bor i ett kallt klimat eller en som får en massa vått väder du vill bygga din utomhus eldstad på en platta av armerad betong eller plattform / däck av tegel eller stenar som i mortel. Om din spis är på marken, ska stenarna sträcka fyra eller fem inches i marken.

3 Efter kontroll med din lokala brandkåren om reglerna för utomhus brand gropar och erhålla (vid behov) eventuella bygglov, lägga grunden. Sedan skissera din design. Detta kommer att hjälpa dig att avgöra hur mycket material du behöver för att bygga din utomhus eldstad.

4 Placera en prefabricerad utomhusspisen på din foundation, om du väljer att skapa en sluten, chimneyed utomhus eldstad. Det är mycket enklare och billigare att använda en prefabricerad utomhus eldstad än sätta i gång och arbetskraft för att skapa skorstenen och eldstaden krävs när man bygger en utomhus eldstad från scratch. Säkra prefabricerade eldstaden enligt anvisningar från instruktionerna.

5 Skapa en cirkel för öppen spis genom att knyta en 1,5-fots sträng till en insats. Placera insatsen i mitten av där du vill bygga din utomhus eldstad. Använd strängen för att mäta ut en tre-fot cirkel som kretsar kring insatsen. Denna cirkel kommer att fungera som omkretsen för din utomhus, öppen spis.

6 Täck denna cirkel med tre till fem inches av små sten grus och stöt ner, sedan lägga till en hink med sand till detta område. Jämnt fördelade över cirkeln.

7 Lägg ena foten till den sträng som du använde för att skapa den ursprungliga cirkeln. Nu använder samma satsade läge, med en 2,5-fots sträng skapa en cirkel som omger den ursprungliga cirkeln. Detta skapar en cirkel en fot bredare än den första. Den andra cirkeln kommer att vara en riktlinje för den yttre kanten av den öppna spisen. I denna krets, men utanför den inre kretsen, gräva en fyra-tums djupt dike som en fyrkant runt omkretsen av den inre cirkeln.

8 Starta i diket du skapat börja stapla stenar eller tegel för att bilda väggarna i eldstaden utomhus. Om du använder en stapling metod för att skapa din eldstad väggar du inte behöver använda några vidhäftande ämnen att hålla ihop. Se till att väggarna är minst sex inches i bredd och staplas tätt. Höjden av eldstaden utomhus är upp till dig, men minst två fötter rekommenderas.

Tips

  • Skapa en murare vägg utomhus eldstad kräver betydligt mer kunskap och material.