XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Lägga trim runt ett takfönster öppning kan hjälpa skilja öppningen från resten av taket rymden medan lägga till en dekorativ touch. Lägga vägg trim till ett takfönster öppning kommer att definiera öppningen och etablera en mer formell utseende. Detta är också ett fördelaktigt sätt att blockera eventuella sprickor eller öppningar runt ramen som skulle kunna läcka kall luft från utsidan in i ditt utrymme.

Instruktioner

1 Mät längden och bredden på takfönster öppningen. Använd en trappstege för att komma åt takfönster lättare.

2 Skär två sektioner av trim till 6 inches längre än längden av takfönster, med användning av en handsåg. Till exempel, om öppningen är 18 inches lång, skär två sektioner av trim till 24 inches.

3 Skär två sektioner av trim till 6 inches längre än bredden på takfönstret öppningen. Till exempel, om öppningen är 24 inches bred, behöver du två delar som mäter 30 inches.

4 Lägg alla fyra delar av trä framför dig horisontellt och mäta i 3 inches mot mitten av varje bit från varje ände. Denna mätning kommer att vara längs den nedre kanten som är placerad närmast dig.

5 Rita en diagonal linje tillbaka till det övre hörnet från varje 3-tums linje, med hjälp av en linjal. Detta kommer att skapa en 45-graders vinkel, vilket gör att trim att gjuta ihop perfekt. Klipp längs varje rad.

6 Linje två sektioner trim snitt och bredd längs bredden på fönstret. Rada upp varje tre-tums-märket på varje hörn av takfönster öppning.

7 Kör en spik var 6 inches längs längden av varje trim sektion.

8 Line de vinklade kanterna av de installerade bredd avsnitt till de vinklade kanterna av längden sektionerna. Dessa bör falla på plats runt fönsteröppningen och den yttre hörn ska ligga sömlöst.

9 Drive en spik var 6 inches längs längden av varje trim sektion.

10 måla varje avsnitt av trim till önskad färg med hjälp av färg och en liten pensel. Ägna extra uppmärksamhet åt spikhuvudena och vinklade sektioner.