XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

När du tar bort fönster färgton från fönstret en bil eller en altandörr, kan du bli kvar med rester på glaset. Skrubba detta tillräckligt hårt och tillräckligt länge, med mycket varmt tvålvatten och du kan ta bort en del av det. Det finns dock en mycket enklare och snabbare metod för att avlägsna denna rest (och liknande limrester). Du kommer fortfarande att behöva göra en liten avtorkning och skrubba - ingen produkt kan göra det åt dig - men rätt produkt kommer att minska den tid och ansträngning du kommer att spendera.

Instruktioner

Hur man tar bort Window Tint Återstod

1 Spraya alkohol eller en kommersiell lim remover på resten. För bästa resultat bör du mätta återstoden med produkten eftersom detta kan förhindra en förnyad ansökan.

2 Låt produkten på resten i flera minuter. Om du använder en kommersiell lim remover, följa den tid som anges på etiketten.

3 Skrapa återstoden med en plastskrapa. När du har tagit bort allt du kan på detta sätt, tillämpa mer av alkoholen eller lim remover. Vänta några minuter.

4 Fukta en mjuk trasa (eller svamp) i vatten och torka av fönstret. De flesta av återstoden ska vara borta, om det inte är, kan du behöva skrapa igen.

5 Sätt en droppe flytande tvål på en ren fuktig trasa. Tvätta resten av produkten och / eller smuts från i fönstret. Skölj fönstret. Torka med en handduk.

Tips

  • Du hittar självhäftande borttagningsmedel i järnaffärer, byggvaruhus och några andra återförsäljare. De är inte mycket dyra, och de flesta kan användas för att avlägsna många typer av klister residue.As ett alternativ till vidhäftande borttagningsmedel eller alkohol, kan du använda ammoniak på glaset för att avlägsna rester. Om du är obekväma att använda raka ammoniak, leta efter en glasrengöringsmedel som innehåller ammoniak.
  • Lösningsmedel, såsom alkohol och många självhäftande removers, är brandfarligt. endast använda dessa i väl ventilerade områden borta från öppen eld.