XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hur man samlar in Pine Straw Strö


Tall halm är en typ av kompost används ofta för rabatter i bostäder och kommersiella landskapsprojekt. Betraktas som en förnybar resurs eftersom det kommer från tallar och är faktiskt de döda nålar som faller från träden, tall halm hjälper inte bara att isolera rötterna av växter på vintern, men kan också hjälpa till att hålla fukten i marken under de varmare månaderna sommar. Om du har turen att ha tillgång till flera tallar, kan du ofta samla nålar och skapa din egen tall halm kompostmaterial.

Instruktioner

1 Samla barr på hösten för att få tillgång till en större mängd av nålar. Tallar släppa sina barr på hösten, vilket gör hösten den tid på året då nålar är de färskaste och ser sitt bästa.

2 Don handskar för att skydda händerna från bugg bites och tistel, samt att förhindra blåsor bildas medan håva.

3 Ta bort grenar och kvistar från det område där du kommer att samla in nålar.

4 Använd en kratta för att samla barr i en stor hög. Ta bort skräp och löv som har blandat med barr.

5 Fyll en stor plastpåse med barr. Fortsätt att kratta barr i högar och rengör bort skräp som du fyller ytterligare soppåsar. Håll kratta och lagring av barr i soppåsar tills du har så mycket som du önskar.

6 Förvara soppåsar fyllda med barr på en plats där fukt inte kan komma in i påsar. Använd tall halm kompost så snart som möjligt, eftersom tiden barren torkar ut och gråna.