XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hur man odlar Ingefära hemma


Ingefära kan tillsättas till ett brett urval av drycker och desserter. Fiber rot kan också användas som ett botemedel mot mag-frågor. Du kan odla ingefära hemma istället för att köpa det från hälsokostaffärer. Ginger behöver inte vara begravd under jord, och anläggningen är inte lika känsliga för skadedjur som andra krukväxter. Efter 265 dagar, smaken i ingefära toppar, så du kommer att vilja plantera ingefära så snart som möjligt för att njuta av det.

Instruktioner

1 Fyll en växande pott tre fjärdedelar av vägen fullt med krukjord i början av vintern. Potten måste vara dubbelt så bred och djup som roten du planterar.

2 Placera ingefära i potten och täck med en tum av jord. Fukta jorden med vatten för att dämpa den.

3 Ställ den växande potten inomhus bort från direkt solljus. Ett område med partiell skugga som fungerar bäst.

4 Vatten den ingefära dagligen för att hålla jorden fuktig. Dimma ingefära med vatten när luften är torr för att skapa fuktighet.

5 transplantation ingefära utomhus på våren när utomhustemperaturen når 70 grader Fahrenheit. Ställ ingefära på delvis skuggade jord. Vatten i marken för att hålla den fuktig. Skörda rötter i höst.

Tips

  • Du kan köpa ingefära i snabbköpet, men det är inte alltid garanterad att vara frisk nog att växa. För bästa resultat, köpa ingefära från en trädgård leverans butik eller en plantskola.