XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hur man odlar Fescue Grass i North Carolina


För gräsmattor utsätts för slitage och torka, är rörsvingel ett effektivt alternativ. Lämplig för en mängd av sol, skugga och markförhållanden, kommer rörsvingel inte ge efter för de varma North Carolina somrar, inte heller kommer det att presentera stora skadedjur eller sjukdomsproblem. Vingel måste skäras regelbundet, men överlever olika bevattningsmetoder i det varma sommarvädret.

(Ref. 1)

Instruktioner

En växtvingel från början av september till mitten av oktober i North Carolina. Rötter växer bäst i 50 till 65 grader Fahrenheit och skotten växer bäst i 60-75 F. Håll planterade områden fuktig tills plantor fram; vatten ofta för de första sex veckorna.

2 Klipp gräset till 3 inches en gång i veckan; låt det inte bli högre än 5 inches tall. Låt klippet på gräsmattan för att gödsla gräset. Eftersom värmen från North Carolina sommaren ökar, i juni, juli och augusti, höja gräsklipparen till 3 1/2 inches så bladen hjälper skugga rötterna.

3 Gödsla med en 12-4-8 eller 16-4-8 kväve fosfor-kalium gödsel i mitten av september, då i november efter gräset slutar växa och i februari innan våren växtsäsongen. Inte gödsla efter mitten av mars.

4 Vatten med en tum vatten i veckan hela året. Vatten skulle tränga genom marken 4 till 6 inches. Sandig jord behöver mer frekvent bevattning; vatten 1/2 tum var tredje dag. Om du planerar att låta gräsmattan gå vilande i torka liknande förhållanden från juni till augusti, vatten bara var tredje vecka.

5 Applicera pre-framväxande ogräsmedel från mars till maj. Applicera lövträd ogräsmedel gång från september till november, då igen någon gång från december till februari. Undersök gräsmattan för vita larver - en gemensam pest för vingel gräsmattor - från april till oktober, tillämpa en allmän bekämpningsmedel om du har dem.

6 overseed tunna områden i slutet av augusti i västra North Carolina. Använd 6 pund. utsäde 1000 kvadratfot tillsammans med en starter gödningsmedel. Håll över seedade område fuktig tills groning. Overseed i slutet av september i Piemonte och kustslätten områden i staten. Alla regioner bör lufta i höst om gräsmattor har någon hög trafik eller kompakterade områden.