XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Det är relativt lätt att odla en jade växt. Jade växter är tuffa, lätt växa suckulenter. De växer bra i containrar och som de varma, torra förhållanden som finns i de flesta hem. Detta är en anledning till att folk vill ha dem som krukväxter.

Instruktioner

1 Ge en jade växt med jord som är en blandning av en fjärdedel vitmossa och tre fjärdedelar sand eller grov jord.

2 Placera jade träd där de kommer att få det mesta ljuset. Liksom andra saftiga växter, Jades föredrar full sol eller starkt filtrerade ljuset av en söderfönster. Jade växter gör bäst när de får fyra eller fler timmar per dag av direkt solljus. Växter som odlas i solen tål högre temperaturer än de som odlas i dåligt ljus.

3 Håll jorden fuktig, men inte blöt. När vattning jade växter, försök att inte stänka vatten på bladen. De plåtar göra bra i temperaturer som är mellan 65F och 75F.

4 Gödsla jade växter en gång var tre till fyra månader. En flytande houseplanten gödselmedel kommer att fungera bra.

5 Kontrollera rötterna årligen. Jade växter kan leva glatt för år medan root bundna. Om omplantering är nödvändigt, gör det som nya tillväxt startar. När anläggningen blir äldre och topp-tung, flytta den till en stor, tung kruka för att förhindra välter och orsakar skador.

Tips

  • Du kan starta nya växter från skottsticklingar.
  • Kluster av stjärnformade vita eller rosa blommor visas på mogna växter på vintern.
  • Låt inte anläggningen blir för torr. Även om detta är en saftig, torr jord kan döda anläggningen om de lämnas torr för länge. Håll jorden fuktig.