XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hur man målar en John Deere traktor


John Deere, även känd som Deere & Company, grundades 1837. Företaget producerar en mängd olika traktorer som är pålitlig och enkel att använda. John Deere traktorer finns i olika storlekar från 18 hästkrafter till 530 hästkrafter. Repor på traktorns stomme kommer så småningom att vända sig till rost. Med tiden kommer rost orsaka problem i strukturen för din John Deere traktor. Måla inte bara ger en uppdaterad utseende utan skyddar också mot strukturell skada.

Instruktioner

1 Ta bort befintlig färg och rost från traktorn med 80 sandpapper. Sand alla av de områden där färg kommer att tillämpas. Använd en spatel och en värmepistol för att ta bort dekaler och resterande lim. Ersättnings dekal uppsättningar kan köpas.

2 Ta bort skräp partiklar från ytan av traktor med en fuktig trasa.

3 Täck områden du inte vill måla såsom streck och ljus med maskeringstejp. Använd soppåsar för att täcka stora områden såsom däck och motorn.

4 Applicera ett skikt av primer och låt den torka. Applicera två till fyra flera skikt, efter behov.

5 Sand primern efter att det har torkat helt med slipblocket och 350 grit sandpapper. Håll området fuktigt med en vattensprutflaska för att undvika färg fastnar på sandpapper. Efter slipning skall ytan vara slät.

6 Ta bort sliprester med en fuktig trasa.

7 Håll färgburk 8 till 12 inches bort från traktorns stomme. Fördela sprayfärg i snabba, även stroke. Flytta burken i en sida-till-sida rörelse. Undvik måla droppar genom att applicera färgen i tunna lager. Applicera ett andra skikt av färg i en upp-och-ner rörelse. Applicera ett tredje lager färg i en sida till sida rörelse. Låt färgen torka en till två timmar mellan varje applikation.

8 Applicera fordons klarlack att försegla färgen. Använd två till tre lager och låta klarlack torka mellan applikationer.

Tips

  • Använd flera lager av primer om, efter slipning, är traktorn inte helt slät.
  • Sanden efter primer används. Färgen kommer inte att ansluta sig till primer utan slipning.
  • Du kan köpa John Deere grön färg eller John Deere gul färg. Färgen är speciellt framtagen för att ge en match till den befintliga färgen på traktorn.
  • Läs och följ alla tillverkarens varningar och instruktioner.
  • Skydda dina händer med handskar och använda en sprut respirator.