XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hur man kan stoppa Pigeons Från Nesting på ett tak


Duvor är opportunistiska, ihållande fåglar. När de plockar en plats som de vill, de tenderar att återvända år efter år. Kontinuerlig visitation av duvor kan orsaka skador på egendom. De lämnar spillning över ett tak och avsatser och ofta häckar under takfoten. Det är möjligt att fågelsäkra ett tak, men det kan ta flera försök innan du hittar något som stöter bort dina befjädrade besökare. Att så ihållande som duvor är nyckeln.

Instruktioner

1 täta alla öppningar, såsom under takfoten, från häckande fåglar. Använda en fågel nät eller hönsnät med hål en tum i diameter eller mindre.

2 Använd en uppblåsbar "rovdjur" som kommer att skrämma fåglarna borta.

3 Hang band som blinkar i olika färger, vilket återspeglas i solen, eller gamla cd-skivor, runt taket.

4 Placera fågelnät över taket med hjälp av stolpar i hörnen. Vissa fågelnät är ljus till färgen och svåra att se så att det inte är uppenbart. Nätet kommer att täcka hela området du försöker skydda och omge det så att duvor inte kan få under.

5 Försök en ultraljudsbruset anordning för att skrämma fåglarna borta. Vissa av dessa anordningar efterlikna duva s nödanrop och varna andra duvor inte landa där.

6 Placera en spik remsa eller "heta" tråd på en yta av ett tak, som en ås linje, som lockar en hel del duvor. En spik band är obekvämt att landa på och en elektrisk tråd kommer att chockera fåglarna. Dock kan det vara svårt att installera en elektrisk tråd för detta ändamål på rätt sätt. Söka en professionell om du behöver hjälp.