XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hur man kan stoppa kinesiska Elm träd från sådd


Kinesiska alm, även kallad lacebark alm för den känsliga, mångfärgade mönster av dess bark, är en tålig alm art. Dess grenar och blad liknar vide, och det är en snabb odlare som ger ljusdunkel skugga på sommaren. Kinesiska alm återger också mycket snabbt; innan du vet det, kan din gräsmatta bli fylld med små plantor. Liksom alla träd, kinesiska almar producera frön genom pollinering. Det bästa sättet att förhindra en kinesisk alm från sådd är att stoppa sina blommar från att pollineras.

Instruktioner

1 Välj rätt tid på året att påbörja processen med beskärning blommor från kinesiska almar. Trädet kommer att börja blomma i slutet av sommaren, och fröproduktion kommer att vara väl igång i början av hösten. En vecka innan blommorna öppnar är det dags att agera.

2 Prune spirande blommor från grenarna i din kinesiska alm med korta handtag sekatör, från de nedre grenarna. Arbeta dig runt trädet, klippa bort så lite av den gren som möjligt. Medan du ändå håller på, trimma någon död ved du ser att hålla trädet friska och blomstrande.

3 Ställ in stege och klättra det som du hittar fler knoppar att beskära. Växla till långa handtag sekatör för att nå de högsta grenar och knoppar som är mer än en armlängds avstånd från mitten av stegen.

4 Rake upp kinesiska alm knoppar och kompost dem. Väska dem på gården avfallspåsar om du inte har en kompost lugg, och kassera dem i enlighet med reglerna i din kommun.

5 Håll ett öga på trädet genom de sista veckorna av sommaren och rensa bort eventuellt blommar du har missat. Du kanske inte får varenda en, särskilt om trädet är mer än 15 fot lång, men du kommer att ha lagt en allvarlig buckla i den kinesiska alm förmåga att producera utsäde för året.