XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hur man kan bli av stink buggar som kommer in i hem för värme på vintern


Stink buggar kommer att försöka ange ditt hem på vintern för att hitta en varm plats att övervintra. Deras sköld-liknande skal skyddar dem från att dödas och deras oattraktiv doft kan bli ganska störande. På grund av detta, är de ofta svåra att avlägsna. Det bästa sättet att bli av med stink buggar är genom att hindra dem från att någonsin komma in ditt hem. Men det finns flera sätt att bli av med buggar som redan har angett ditt hem.

Instruktioner

1 Väder dörrar och fönster och täta eventuella sprickor eller hål i utsidan av ditt hus med diktning. Kontrollera också för och täcka eventuella hål i din dörr och fönster skärmar.

2 Stäng av utomhus lampor när det är möjligt att hindra dem från att attrahera sänk buggar mot ditt hus.

3 Sopa upp några stink buggar närvarande i ditt hem och kasta dem i ett fack bort från ditt hem. Alternativt fånga stink buggar med en pappershandduk eller toalettpapper och spola ner dem i toaletten. Att hålla stink buggar levande när fånga dem kommer att hindra dem från att släppa sin doft. Ett annat sätt att döda stink buggar är genom att släppa dem i en burk med vatten och diskmedel. Detta kommer att få dem att dö inom några minuter utan att släppa en lukt.

4 Lägg ut en insekt ljusfälla i vinden eller källaren om du hittar dem ide på dessa platser. De stink buggar kommer att dras till ljuset och dödade.

5 Kontakta en professionell skadedjursbekämpare om stink bug angrepp blir överväldigande att hantera själv.

Tips

  • Med hjälp av en dammsugare för att sopa upp stink buggar kan få dem att lämna en lukt i vakuum. Om du väljer att använda ett vakuum för att sopa upp buggar, överväga att utse en särskild vakuum för detta ändamål.