XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hur man installerar säkerhets Barer i keramiska plattor Walls


Säkerhet barer kan spara många individer från skada och resor till sjukhuset. I många fall är lätt att installera en säkerhetsstång in i väggen. Men installera säkerhetsstänger blir mycket svårare när du installerar baren i en bricka vägg. Om du installerar en säkerhets bar i en keramiska plattor vägg, finns det några saker du bör lära innan du börjar.

Instruktioner

1 Hitta reglarna i väggen. Om kakel inte sträcker sig till toppen av väggen, kanske du kan använda en elektrisk regeldetektor att hitta reglarna för väggen. Om plattan sträcker sig till toppen av väggen, kan du behöva hitta reglarna i samma vägg i ett annat rum och använda ett måttband för att överföra dem till kaklade sidan av väggen. Väggreglar bör placeras 16 inches isär, så att hitta en stud gör att du kan hitta de andra reglarna i väggen.

2 Håll grip (säkerhet) bar på plats och använda en penna för att markera hålen i slutet av stödhandtaget. När hålen har markerats, borra hålen i keramiska plattor med ett glas och kakel borr. När du borrar hål, se till att du når tappen i åtminstone två av hålen.

3 Skruva fast stödhandtaget på plats med rostfria skruvar och en skruvmejsel. Applicera en liten pärla av täta där handtag möter kakel. Detta kommer att bidra till att försegla eventuell fukt från att komma in i väggen.