XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Rullade isolering är tjock glasfibermattor, eller vadd, som är täckt på ena sidan med papper, skuren i strimlor tillräckligt bred för att passa tätt mellan standard 16-tums-on-center väggreglar, och rullas upp för enkel transport. När du rulla dem och skär dem till storlek, det är bara en fråga om att sätta dem i dessa utrymmen mellan reglarna. Olika klimat och byggmaterial kräver olika typer av valsade isolering, så kontakta din hem förbättring butik eller din samfundets byggnadsinspektör om vilken typ är rätt för ditt projekt.

Instruktioner

1 Mät taket längd mellan de första två tak dubbar eller bjälklag längs ena sidan, från början till slut.

2 Sträck ut din måttband på golvet och lås på mätningen du tog. Rulla ut en längd av isolering bredvid den.

3 Skär isoleringen på markeringen på måttbandet. Gör snittet genom att lägga en fyrkant över bredden av pjäsen och köra din brukskniv bredvid torget.

4 Tryck ena änden av snittet isoleringen i utrymmet mellan de två första dubbar i ena änden av taket (topp slut, om det finns en topp). Placera det med pappersklädda sidan av isoleringen nedåt i rummet. Skjuta två eller tre häftklamrar genom varje sidokant av pjäsen och i reglarna så pjäsen hänger från häftklamrar.

5 Arbeta dig längs hela längden av isolerings stycke med häftpistol, skytte två häftklamrar i taget genom sidorna och i reglarna, varje fot eller så. Fortsätt tills hela utrymmet mellan reglarna fylls början till slut, med pjäsen.

6 Upprepa processen för att fylla utrymmena mellan varje par av reglar längs taket (eller undersidan av taket).