XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hur man installerar Folie Bubbelplast Isolering på en Metal Shed Tak


Installera folie bubbelplast isolering på metall skjul tak håller strukturen varmare på vintern och svalare på sommaren, vilket hjälper till att skydda föremålen förvaras inuti. Isoleringen är gjord av solid, enkel- eller dubbelskiktfolieförpackningen som inte tillåter fukt, vind eller damm att komma in i skjulet genom taket. Fäst folien bubbelplast isolering till metall skjul har takbjälkar så att den inte glider.

Instruktioner

1 Mät plåttaket för att bestämma mängden av foliebubbelplast isolering som krävs för projektet. Köpa cirka 10 till 15 procent mer produkt än vad som krävs för att ta hänsyn till överlappande och att ge rätt luftgapet mellan balkarna - de horisontella längder av trä som stöder takpanelerna mellan takstolarna.

2 Täck metall takåsar med dubbelhäftande folie tejp. Rulla ut folieförpackningen isolering och koppla den till den första purlin. Fortsätt att rulla folien isoleringen och fäst den resterande reglar, uppmärksamma att tillåta isolering sag minst en tum mellan de horisontella elementen. Den vikande ger en luftspalt som höjer isolering effektivitet.

3 Fortsätt att fästa folien bubbelplast isolering till plåttak purloins, överlappande angränsande arken 2 inches när du går. Detta är en tillfällig grepp för att hålla folien bubbelplast på plats medan du förbereder nästa steg.

4 Fäst folien bubbelplast till utformningen medlemmar med profiler, remsor. Fäst profiler, remsor vinkelrätt mot purloins var 24 tum till utformningen medlemmar med 2-tums metall skruvar, uppmärksamma inte störa isoleringens vikande. Använd en borr försedd med en skruvmejsel bit för att driva in skruvarna i reglarna.

5 Täck sömmarna av bubblan isolering med folie tejp.

Tips

  • Bär arbetshandskar vid användning av produkten för att förhindra hudirritation.