XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Om du behöver utnyttja en plåt kanalsystem, måste du klippa kragar i huvudstambanorna. Dessa kragar tjänar som anslutningspunkter för runda kanalkörningar som ansluter huvudstammen rader med galler. Att ha förmågan att skära kragar i någonstans längs huvudstambanan ger dig stor flexibilitet när du installerar plåtkanal. Säkerställa platsen är korrekt, eftersom, en gång snitt, kan det visa sig vara besvärligt att lappa ett hål på fel ställe.

Instruktioner

1 Mät diametern på din VVS-kanal krage. Använd din kompass för att spåra denna rätt diameter på plåtkanalen.

2 Borra ett hål i plåtkanalen med dina steg borr. Leta upp hålet var som helst längs konturerna av cirkeln, men se till att det inte sträcker sig utanför linjen.

3 Placera sekatören i hålet och klipp ut cirkeln längs linjen. Pressa med jämn, slät rörelser för att förhindra grader längs kanten av hålet.

4 Sätt HVAC kanal kragen i hålet med flikar del som vetter mot kanalen. Böja några flikar över för att hålla kragen i kanalen.

5 Fortsätt att böja resten av flikarna över för att fästa kragen in i kanalen. Tryck på flikarna snäva mot insidan av kanalen med din hammare. Nu kan du fästa den första delen av kanalen i kragen.

Tips

  • Som ett alternativ till att använda en steg borr, placera änden av en stor skruvmejsel mot kanalen. Träffa slutet av skruvmejseln med din hammare för att riva en öppning in i kanalen. Sedan in dina sekatören och klipp ut cirkeln längs den markerade ut linje.