XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  HuvudsidaNär du ställer en påle i marken, är det viktigt att du ställer den på rätt sätt. Ett sätt att göra detta är att innesluta den del av stolpen som är i marken i betong. Det konkreta omslutningen ger en stark, stabil bas för stolpen, och hjälper till att skydda den från rost. En 6-by-6-tums stål stolpe kan användas i många tillämpningar.

Instruktioner

En gräva ett hål som är åtminstone så djupt som en tredjedel av höjden av stolpen, plus 6 inches, och är tre gånger bredare än stolpen. I detta fall, skulle du gräva hålet minst 2 1/2 fot djup och 18 inches bred. När du når botten av hålet, gör det något bredare för att ge en bredare grund för stången för att förhindra den från att sjunka ner i marken.

2 Nivå marken i botten av hålet och packar det.

3 Häll 6 inches av grus i botten av hålet och tamp det att kompaktera basen. Gruset möjliggör dränering, vilket kan bidra till att förhindra stången från rost.

4 Blanda en sats av betong, enligt tillverkarens instruktioner.

5 Fyll hålet halvvägs med betongen.

6 Skjut stången i hålet och trycker på botten mot grus bas. Kontrollera stolpen för lod (lodrätt) genom att hålla en nivå mot en sida av stolpen, sedan på en av de närliggande sidor. Justera stolpen efter behov.

7 Avsluta fylla hålet med betong, kontrollera sedan polen för lod igen. Lutning ytan av betongen nedåt bort från stolpen med en murslev för att hjälpa till med dränering. Låt betongen att ställa för den tid som anges på förpackningen.