XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hur man håller Pond Fountain från att sjunka ner Mud


Fontäner är de mest dekorativa och ögat popping tillägg du kan göra för att din damm. De lägger ett estetiskt värde inte bara ditt vatten funktion, men också din egendom och därigenom skapa ett landmärke som ger atmosfär till din bakgård. Lugnande ljudet av rinnande vatten kommer att höja en redan avkopplande miljö till nästa nivå. Med detta sagt, måste du skydda din investering och se till att du korrekt installera fontänen. Använd en flottör för att hålla din fontän från att sjunka ner i leran.

Instruktioner

1 Mode rostfritt stål fäste som du kan enkelt ansluta dina befintliga fontän munstycke och PVC inlopps beslag. Använd en borr och Hylsnyckelsats att fästa fästet tillsammans. Om rostfritt stål är inte ett alternativ, kan du använda PVC eller varaktig polyeten som fäste material. Konsolen måste också göras med formen av flottören i åtanke.

2 Fäst fästet flottören. De flesta flottar är gjorda av polyeten och kan enkelt borras in med rostfria skruvar som fäster hållaren. Sätt i fontänen munstycket och PVC inloppsenheten in i centrum av fästet.

3 Ta din fontän aggregatet ut till önskad plats i dammen. Använd en båt eller, om din damm är grunt nog, tryck fontänen i dammen. Fästa förtöjningslinorna till konsolen. Se till att ledningarna är tillräckligt lång för att nå dammen botten men tillräckligt kort för att hålla linjerna visade. Bifoga en aska block till varje rad för att hålla fontänen från att röra sig och sakta sänka blocken till botten.

Tips

  • Det är inte rekommendera att tillåta människor att simma i en damm som har el i det; trots strömkablarna på fontäner är dränkbara, finns det fortfarande en möjlighet sladden kan skäras och släppa en elektrisk stöt i dammen. Låt inte barn eller djur i dammen.