XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hur man håller Outdoor Fountains fungerar bra


En utomhus fontän är en underbar brännpunkt i någon trädgård eller uteplats. Och ljudet av försiktigt vattenstänk kan sätta på en känsla av lugn och säkerhet. Men jämfört med en inomhus fontän, kräver det lite mer arbete att hålla ren och fungerar på bästa sätt, i synnerhet om det fungerar som ett fågelbad. Lär dig grunderna i hur man korrekt behålla din utomhus fontän samtidigt vara snäll mot djuren samtidigt.

Instruktioner

1 Linda pumpen i ett par gamla kvinnors strumpor för att hålla smuts borta från insugsventilen.

2 Rengör fontänen varje dag, eller åtminstone varannan dag. Töm ut vattnet, skrubba med en hård borste, skölj med rent vatten och fyll upp igen.

3 Rengör fontänen en gång i månaden om den inte används som ett fågelbad. För att ta bort alger, använda en miljövänlig alger killer; att förhindra alger från att växa, använda en säker alger inhibitor, såsom en time-release tablett som används en gång i månaden. Köp dessa PET-, barn- och miljövänliga alger kontroll produkter på din lokala plantskola, järnaffär eller hem förbättring butik.

4 Använd blekmedel endast om alger blir så dålig att inget annat fungerar - men använder det sparsamt. Häll i en fjärdedel kopp blekmedel för varje fem liter vatten och låt den gå igenom fontänen för en dag. Dumpa blekmedel vatten, skölj fontänen noggrant och fyll den med rent vatten.

5 Efter en storm, och speciellt på hösten månaderna när löven faller från träden, rengöra bladen grenarna från fontänen. Var noga med sjunkna lämnar inte täpper till pumpen.

6 Håll ett öga på fontänen så att det inte körs torr. Pumpmotorn överhettas och sluta arbeta om det inte finns något vatten i fontänen.