XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Lawn konst förstärker en trädgård, lägga till en känsla av fantasier till naturens skönhet. En mycket populär design är metall silhuetter av djur. Kanske djur konst är populärt eftersom vi naturligtvis förvänta oss att se en kanin hopping genom en trädgård eller någon annan nyfiken och upptagen varelse. Genom att lägga till statyer och silhuetter, vi slutföra den förväntade trädgården bilden genom att lägga i permanenta djur invånare.

Instruktioner

Skapa Djur siluetter

1 Välj en stencil eller skapa ett papper mönster, anställa egna konstnärliga färdigheter. Plocka ett djur med en lätt igenkännlig form, såsom en kanin eller katt eller häst. Rita konturerna av den önskade djuret på slaktare papper och klipp ut med sax. Detta "pappersdocka" djurmönster är formen din metall siluett kommer att bli.

2 Placera slingor maskeringstejp på baksidan av mönstret och placera den på 1/8 till 3/8 tum tjock stålplåt. Med hjälp av en markör (silver på mörk metall och svart på en färgad lättmetall) markera schablonen markera mönstret på metallen.

3 Skär ut formen med hjälp av en plasmaskärare. Kläm fast plasmaskärare s jordningsklämman till en punkt inuti silhuetten området så en jord kommer att upprätthållas under hela snittet. Var noga med att arbeta över ett stort, öppet, icke brännbart område när du skär för att undvika blåst slagg starta en brand. Låt metallkanter svalna innan hantering. Grada eller fil skurna kanter för att undvika skador.

4 Gör en bas från halv tum (eller tjockare) bit av stål. Efter alla säkerhetsföreskrifter, använda plasmaskärare för att skära metallen till lämpliga dimensioner. För att beräkna dimensionerna, mäta horisontellt över silhuetten vid dess bredaste del. Basen längd skall vara två tredjedelar igen av denna mätning. Medan basen bredd varierar, bör ungefär en fot ger mest silhuett är tillräcklig stabilitet. .

5 Använd plasmaskärare för att skära detaljer, såsom linjer, hål eller andra utskurna öppningar. Vara konstnärlig. Skär hål för ögonen, men ge dem form för att skapa personlighet och realism; så istället för att använda vanliga runda hål, använd spetsiga ovaler, eller växande moon former. En krökt linje kan indikera kurvan för ett djurs lår. Det kan lägga definition till öronen. Som väl kan krumelurer eller stjärnor i djurets kropp lägga fantasier.

6 Svetsa silhuetten till basen, centre snittet ut. Fäst bågen svetsarens jordklämman till tyngre bottenplattan. Om användning av en gas-flödes svetsare, se till att svetsa i ett område med stillastående luft för att förhindra att argongas från att blåsa bort från svetspunkten. Loop (eller stygn) din svets från tyngre basplattan upp till silhuetten formen, hålla längre uppehållstid elden på den tyngre metallen för att förhindra burn-thru. Se till silhuetten är svetsad i rät vinkel mot basen.

Tips

  • Så när man utformar ett mönster, kom ihåg det är bara ett intryck av detta djur du behöver - inte varje minut detalj. Enkla former kommer att bli lättare att hantera.
  • Den högre silhuetten, den bredare basen måste vara för att upprätthålla stabilitet. Om du planerar en lång silhuett, överväga att använda en tjockare bit stål för basen. Silhuett former med bredare baser är kraftigare. Till exempel, en kanin som sitter på sina lår erbjuder en bred bas, medan en stående häst erbjuder endast två eller fyra relativt smala kontaktpunkter med basen.
  • Istället för att använda en bas, klipp ut din siluett med en eller flera spetsiga "insatser" längst ned. För denna design, inkluderar "insatser" när den först rita din siluett på metallen. När du är klar, kommer du helt enkelt kasta den spetsiga ändar i marken. Antalet spetsiga ändar behövs beror på den totala storleken --- kanske en liten kanin endast kräver en men en stor tvättbjörn kan behöva två.
  • Följ alla tillverkarens riktlinjer och instruktioner när du använder plasmaskärare och båge svetsare.
  • Om du inte redan praktiseras på att använda en båge svetsare eller plasmaskärare, hitta någon som kan lära dig hur man använder dem först. Sedan öva med enklare snitt innan skära ut komplicerade former.