XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hur man gör Outdoor Harvest dekorationer


Hösten skördesäsongen är en underbar tid att göra vissa utomhus inredning. Pumpor, kalebasser, cornstalks och krispigt blad i lysande färger kommer alla tillsammans för att bygga en varm och inbjudande plats som väcker känslor av komfort och nöje.

Genom att använda en rad dekorationer mestadels tillhandahålls av naturen, kan du skapa en liten vinjett på din veranda, eller ett fullskaligt berättelse som beskriver skönheten av en knaprig höstdag, kritan av en nyligen plockade äpple, och det roliga och festligheter som omger både Halloween och tacksägelse.

Instruktioner

Dekorera din gård för skörd säsong

1 Använd skörd säsong dekorationer att kasta en inbjudande spell på ditt hem. Pumpor, mini-pumpor, squash och kalebasser är mycket vanligt som symboler för säsongen, och finns i olika färger, former och storlekar för att lägga intresse. En stor uncarved pumpa kommer att pågå en lång tid och ser bra ut var för sig på ett litet bord vid ytterdörren, med en korg av torkade löv, kottar och majs som sitter bredvid den. Mini-pumpor och kalebasser också ser bra ut staplade i en korg.

Som Halloween närmar sig skära pumpan i en jack-o-lantern om du vill. Eller klippa topparna av mini pumpor och små squash, och gräva ut tillräckligt av insidan för att placera en ljuslykta eller litet ljus för att göra skörd armaturer, som föreslagits av Dot Com kvinnor.

En annan gullig idé för hösten utsmyckning är att hitta en höst tema planter eller annan behållare som kommer att hålla vatten, och placera ett block av vattniga oas i det. Land Living.com föreslår att du gör ett arrangemang av nedgången lämnar, växt lövverk, nypon på grenar, bär på grenar och falla blommande blommor, såsom krysantemum. Placera denna höst färgade arrangemang på ett bord vid dörren. Scatter några verkliga eller silke nedgången lämnar och en mini-pumpa eller två nära arrangemanget. Var noga med att hålla oasen fuktig för en långvarig arrangemang.

2 Skapa en nedgång skörd gård mitt med några större dekorationer. Välj en plats i din trädgård där förbipasserande och besökare kommer att märka det. Stapla några höbalar tillsammans för att skapa en bakgrund. Gör eller köpa en fågelskrämma att sitta på balar, eller att stå bredvid dem. Placera en falsk kråka på axeln, eller sitta en fet pumpa på en av höbalar och placera kråkan på pumpan. Fun Times Guide föreslår att placera några stjälkar av majs bakom höbalar. Du kan binda dem med hösten färgade band att lägga till lite färg, eller väva vinranka, murgröna eller torkade bär i dem om du vill.

3 Dekorera området runt din brevlåda om det är klart synlig från gatan. Bind majs stjälkar till brevlådan inlägg med robust garn. Tie orange, rött eller gult band runt stjälkarna omkring två tredjedelar av vägen upp. Lägg till några kvistar av torkade bär, eller säkra miniatyr majs till banden. Placera en stor pumpa på varje sida vid basen av majsstjälkar.