XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hur man gör Outdoor hänge / Hängande Armaturer (bilder)


Jag säger dig - när du lär dig att göra din egen hängande armaturer, kommer du att ändra alla dina armaturer till hängsmycken, designa dina egna utomhus taklampor, och mycket mer! Denna artikel kommer att visa dig steg för steg hur man gör en utomhus taklampa från en repurposed hängande ljus vas.

Instruktioner

1 För att göra din utomhus taklampa, först hitta en hängande ljusstake som passar den stil du letar efter. Jag fick detta ljus "vas" vid TJ Max för $ 9. Jag letade efter en marockansk stil, och detta passar stilen perfekt.

2 För att återanvända den hängande levande ljus i ett tak fixtur, behöver du en taklampa kapell. Borra tre små hål i ljuskronorna på samma avstånd från varandra.

3 Inköp silver raka stift och brickor från en kula eller hantverk butik.

4 Sätt i ett stift i en bricka, sedan passera stiftet genom ett av hålen i ljuskronorna (nedåt). Curl raka stift för att skapa ett "öga" från vilken ljuskåpan kommer att hänga. Upprepa för alla tre hål.

5 Skär ungefär en 14 "längd av armatur elsladd (denna sladd kommer vanligtvis med vita tecken på det som du kan ta bort med Långben avstängd). Skala ändarna tillräckligt för att sätta in lampsockeln. Dra åt positiva och negativa ledningar till ljuset uttag och skruvsockel tillbaka tillsammans.

6 Bestäm hur långt ner du vill att din lätt att hänga från trädkronorna. Sätt elsladden genom centrum av huven (du hittar gummibitar för canopy hål som ses här på en elektrisk leverans butik). Justera både längd elektriska enheten (inklusive lampan) och längden av kedjorna som skyddsglaset kommer att hänga. Den sista länken var och en av de tre kedjorna kommer att bli ett klipp som du kan använda för att enkelt ta bort locket när du behöver byta en glödlampa.

7 Installera utomhus hängande ljus på din veranda tak. Luta dig tillbaka och beundra ditt hantverk.