XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hur man gör Outdoor Fountain Bases


Att göra en utomhus fontän kan vara mycket roligt. Det kan också lägga delar av stil, kreativitet och elegans. Vatten funktioner och fontäner kan vara mycket varierande och möjligheterna är oändliga. Till att börja, välj en tät bas som inte rostar. Om det kommer att vara synlig, kommer du också vill knyta den till resten av fontänen.

Instruktioner

Hur man gör Outdoor Fountain Bases

1 Välj ett material för din bas. Något som inte kommer att rosta och är läckagesäkert är acceptabel. Några exempel är glas, keramik, plast, keramik, sten eller cement. Det måste vara tillräckligt djup för att hysa minst 5 inches vatten och en pump som levererar det önskade flödet i enlighet med höjden på din fontän. Ett annat alternativ för en bas är att gräva en grop eller hål och sätt en plastbehållare eller bassäng i den och har allt innehöll jord. Använd gängade kopparrör och en större pump för detta.

2 Fäst slangen eller kopparröret på det sätt som anges för din storlek pump. Placera den i basen; du kanske vill väga det ner med stenar. Täck med vatten, koppla in pumpen och slå på den för att kontrollera att den fungerar ordentligt. Lägg stenar och växter till basen eller bygga upp eller ut så långt som du vill. Beroende på storleken på din pump och om du placerar den i marken, kan du använda grus i botten under pumpen som ett filter. Det är inte nödvändigt när du gör en mindre skala fontän.

3 Köp tillräckligt slang eller rör för att bära vatten till önskad destination. Om planen för din utomhus fontän är mer engagerade och du tänker ha en större eller mer genomarbetade fontän, kan du också kräva en något större pump. När du är klar med din fontän, justera vattenflödet genom att vrida ventilen på pumpen.

Tips

  • Dränkbara pumpar finns i en mängd olika ställen. Jämförelse-butik för att säkerställa din pump uppfyller dina förväntningar.