XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hur man gör Outdoor Artificial Palmer


Palmer är en härlig tillägg till någon utomhus trädgård eller uteplats. En konstgjord palm varar för evigt och kräver ingen vattning. Denna artikel kommer att ge tips och steg på att göra en konstgjord Princess Palm som du kommer att vara stolt över att visa för dina gäster. Och eftersom stilar är obegränsade, kommer du att kunna matcha din palm till någon dekor.

Instruktioner

Hur man gör Outdoor Artificial Palmer

1 Välj planter kruka med ditt val och märker om det finns vattenhål i botten. Om så är fallet, kommer dessa hål måste blockeras för att förhindra läckage av vägt medium.

2 Om potten har hål i botten, placera ett plastplanteringsjord foder inne för att täcka dem. Du kan även använda aluminiumfolie för att blockera hålen.

3 När du har kontrollerat hålen inte kommer att läcka, balansera bambu stång i mitten av potten och lägga betong, sand, stenar eller någon annan tung substans för att stabilisera bambu pol. I detta foto betong användes för att hålla stången fäst till potten att underlätta rörligheten. Låter 24 timmar för fullständig torkning av betong. Om du vill använda betong, häll torr betongblandning runt basen av bambu pol och tillsätt tillräckligt med vatten för att väta ordentligt, lätt rör om och låt torka.

4 När bambu pol är säkra add palmblad genom att hålla dem i hålet vid den övre änden av bambu pol. Det finns flera typer av konstgjorda palmblad, som lämpar sig för utomhusbruk, tillgänglig och kan köpas i buntar eller individuellt. Detta exempel har en ansluten grupp av 12-tums ormbunksblad i mitten och fyra separata 28-tums fronds runt omkretsen. 36-tums enskilda ormbunksblad finns också.

5 Lägg sista handen såsom twinkle ljus eller hår som bark från en levande palm för att dölja det område där ormbunksblad och bambu möts. Lägg vitmossa eller andra dekorativa fyllmedel för att dölja betong, sand eller sten stabilisator.

Tips

  • Medan betong torkar, kan bambu pole vara lutade mot en stol eller annat föremål för att hålla det straight.If din föredrar du kan stötta i ett lutande läge.
  • Använd handskar när man arbetar med betong för att förhindra uttorkning av skin.If skära bambu längd, försiktig och alltid skyddsglasögon.