XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

En enkel kappa, göras utan att sy, kan klä upp persienner eller rullgardiner. Här finns flera enkla idéer.

Instruktioner

1 Häng en dekorativ stång (trä café stilar är särskilt attraktiva) ovanför fönstret med ändknoppar som sträcker sig utanför högra och vänstra fönsterkanter. Knut längder bred (en tum eller mer) sidenband tätt tillsammans på stången; skär de exponerade ändarna i en vinkel eller i inverterad v s.

2 Montera en trädgren eller bambu pol ovanför fönstret; det kan lätt sitta på naglarna med stora huvuden. Du kan kamouflera naglarna genom varm limning knappar, snäckskal, små kottar, etc., på spikhuvudena. Drapera en längd av tyg (säckväv ser bra med grenar), en avslappnad duk eller en skarp, nytt, strukna lakan över den.

3 Installera en stång ovanför fönstret och skär tyg rutor (snusnäsdukar är också ett alternativ) med taggsax. Drapera eller varm limma dem på stången så att de bildar en rad trianglar, vilket sicksack effekt på den nedre kanten.

4 Installera en gardinstång ovanför fönstret och drapera färdiga sängkläder (servetter, kudde Shams, hushållspapper, dukar, etc.) över stången i en vinkel så att de skapar trianglar. Om sängkläder har alltför mycket bulk i ryggen, kan du klippa dem, eller lägga sig eller rulla överflödigt tyg och stift den utom synhåll.

5 Cut skum-core styrelsen så att den passar kanten på fönstret eller är något större. Täck den med tapet eller tyg för att matcha ditt fönster och fästa den på väggen eller fönsterkarmen med dubbelhäftande tejp, varm lim eller nubb. (Du kan dölja stift med platt fläta eller utsmyckning såsom knappar eller snäckskal.)

6 Installera ett café gardinstång (se "Installera gardinstänger") ovanför fönstret och klipp en färdig löpare på café ringarna. En lätt löpare, som spets, ser bäst om det är tillåtet att sloka försiktigt.