XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Populariteten av den populära TV-serien "Hannah Montana" - som debuterade 2006, avslutades under 2011 och kommer att leva vidare i repriser kanske för evigt - gör det ett självklart tema för en preteen rum inredning. Om ditt barn idolizes karaktär och tillbringar timmar härma musiker, ta fram det diva i henne genom att dekorera sitt rum i populärt tema. Eftersom huvudpersonen har en distinkt färgsättning, kan du lätt förvandla din dotters rum med några verktyg och tema-relaterade varor. Tilldela din dotter för att hjälpa dig genom utsmyckning processen så att du tillbringa kvalitetstid tillsammans.

Instruktioner

1 Måla väggarna i rummet en ljus nyans som lavendel eller turkosblå. Trimma väggarna i limegrön eller gul. Om så önskas, måla en vägg i rummet hot pink. Beroende på personliga preferenser, införliva alla de nämnda temafärger eller bara använda en skugga för en monokrom effekt.

2 Print "Hannah Montana" bilder med en storformatsskrivare. Placera varje tryck i en limegrön eller gul ram och montera på en vägg. Alternativt cut out "Hannah Montana" bilder från en tonåring magazine och fästa dem på ett bräde med hjälp av tummen stift i temafärger.

3 Montera en stjärnformad spegel som är omgiven av ljus på en vägg eller över en byrå. Alternativt utforma en rektangulär eller fyrkantig spegel och omge det med en sträng av julbelysningen.

4 Spread "Hannah Montana" strö på ditt barns säng eller sprida en enfärgad ark med en tryckt Aren. Sprid lurviga eller plysch kuddar eller kasta kuddar på sängen i ljusa kontrasterande färger som limegrönt och shock rosa.

5 Sätt tillbaka draperier med satin eller rena gardiner. Du kan sy eller lim pärlor eller paljetter runt kanterna av draperier innan hänga dem. Använd fet omtag för att matcha färgerna på sängkläder.

6 Beskriv kanterna på gitarr- och stjärnformade stenciler på turkos, shock rosa, limegrönt och gult kraftpapper. Skärs längs kanterna och sprida en sträng lim runt kanten av varje utskärning. Strö gyllene eller silver glitter över lim och låt torka. Punch ett hål genom toppen av varje utklipp, gänga en längd av fiskelina genom varje och hänga från dörren, fönsterkarmen eller tak i rummet.

7 Accessorize rummet med en "Hanna Montana" matta eller en med en gitarr eller toner. Alternativt, låg en färgglad shag eller fuskpäls kasta matta över golvet. Byt ut lampskärm med en i shock rosa, och lim fuskpäls runt sina nedre kanter för extra effekt. Ljusare tråkig hörn av rummet med julljus.