XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hur man gör en förvaring bänk med en kudde


Lagrings bänkar med en kudde toppen är funktionella möbler som gör ett bra komplement till ett sovrum eller en post sätt. Bänken tjänar två syften. Det fungerar som en plats för att lagra objekt och som en bänk att sitta på. Lagring bänkar kan göras i valfri storlek, men de är oftast gjorda i en rektangulär form med ett lock som är ledad.

Instruktioner

Gör Bench Frame

1 Välj en bra lövträd som ek, lönn eller körsbär. Bestäm vilken storlek du vill den färdiga bänken för att vara. Det bör vara tillräckligt bred för någon att sitta på bekvämt. En bra storlek för bänken är 3 fot lång och 18 inches bred och 18 inches hög.

2 Skapa grundramen. Mät och kapa två brädor samma längd av 36 inches för fram- och baksidan. Mät och kapa två kortare brädor, 18 inches för ändarna. Montera ihop bitarna för att se till att de är raka. Med hjälp av en skruvmejsel och träskruvar, fästa ihop brädorna i varje hörn. Använd två skruvar i varje hörn. För ytterligare styrka, använd trälim i varje led.

3 Mät området utanför ramen för toppen av locket. Lägg 1/2 tum till mätningen för över hänga på framsidan och de två sidorna av locket. Skär trä längd. Avsätta.

4 Mät insidan sidorna och ändarna av ramen för den nedre trästycke. Skär trä mätningar. Fäst bit till ram med träskruvar runt ramen. Detta bildar lådan eller lagringsområdet.

5 Fäst benen på undersidan av ramen i varje hörn med hjälp av långa skruvar.

6 färg eller bets ramen och ben innan monteringen bänken kudde. Låt torka.

Gör Kudde

7 Applicera spray lim till toppen styrelse eller locket på bänken. Tryck fast polyuretan stoppning till styrelsen, rikta stoppnings kanterna till kanten av brädet. Låt limmet torka.

8 Skär tyget till storleken på toppen, vilket möjliggör tillräckligt för att täcka sidorna och under 3 inches inuti locket kortkanten.

9 Lägg tyget framsidan nedåt på golvet eller ett bord. Sätta vadden ovanpå tyget. Spraya toppen av polyuretan vaddering med lim. Att hålla styrelsen framsidan upp, placera stoppning och styrelsen ovanpå vadden och tygskiktet.

10 början i mitten av en sida, dra tyget tätt över stoppning, häftning det på undersidan av träskiva. Fortsätt häftning runt omkring en tum ifrån varandra. Vik tyget i vid hörnen, som att slå en present. Staple hörnen säkert. För ett snyggare utseende, kan klammer och tyg täckas med en tunn remsa av trä eller tyg trim limmas på.

11 med hjälp av en skruvmejsel, bifoga gångjärnen med de medföljande skruvarna till undersidan av locket. Skruva den andra sidan av gångjärnen till bänken. Följ anvisningarna som medföljer gångjärnen om du är osäker på hur man fäster dem.

Tips

  • Länkhjul eller hjul kan tillsättas till benen för att göra bänken lättare att flytta omkring.