XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hur man gör en Cinder Block Outdoor Grill


Aska block är användbara för så mycket mer än att bygga hus, och en av dem gör fasta, torra stack grill. Fördelen med en utomhus konvulkaner block grill är att du kan ställa upp utan murbruk och att grilla samma eftermiddag du bygger det. En utegrill av denna design passar husägare samt hyresgäster, eftersom grillen är lika lätt att ta isär eftersom det är att sätta ihop.

Instruktioner

1 Placera grillen på asfalterade eller betong område du kommer att ställa grillen upp. Trace runt grillen med krita så att du har konturerna på marken, ta bort gallret för nu.

2 Lay aska block end-to-end runt krita kontur på tre sidor, med den fjärde sidan framtill på grillen. Ur ett fågelperspektiv, kommer detta att se ut som en fyrkantig "U" -form.

3 Lay thwo fler kurser av aska block ovanpå den första kursen, svindlande lederna i blocken. Om det behövs ett halvt kvarter, använd en tegelsten stämjärn och gummiklubba för att skära blocken på mitten.

4 Lägg den fjärde loppet av aska block på väggarna, placera dem om en tum inåt från de första kurserna, så att de jut in i mitten av grillen. Detta kommer att skapa en avsats för kol rack.

5 Lägg en femte kurs i linje med de tre första kurserna, sedan göra den sjätte kursen något inåt för att skapa kanten för grillgallret. Skjut grillen och kol ställningar på sina avsatser att avsluta aska block grillen.

Tips

  • Använd yta limning cement över utsidan av aska block om du vill göra det till en permanent struktur.