XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hur man förbereder Outdoor rörisolering


Installera rörisolering är ett enkelt men billigt sätt att spara energi. Även om det är oftast tillämpas på varmvattenledningar under våra hem, kan det också användas utomhus. Rörisolering kan hjälpa behålla värmen på rör som kommer ut ur en solfångare, eller den kan användas med central luftkonditionering för att hålla dräneringsrör från att frysa på vintern. Eftersom det har många applikationer i hemmet, är det viktigt att veta hur man förbereda den för korrekt installation.

Instruktioner

1 Mät alla utsatta rörledningar från avfart punkt upp till den punkt där den går in i ditt hem. Detta ger en grov uppskattning av hur mycket rörisolering behövs.

2 Placera en sektion av rörisolering över röret och skjut den bakåt så att den ligger an mot röret utgång (lämnar skal bort limmet på plats).

3 Håll den första sektionen av röret i position. Skala bort den självhäftande vakt och börjar att pressa skumisoleringen på röret. Kontrollera att båda ändarna är helt täcker rördiameter, eftersom de håller ihop.

4 Upprepa denna process tills alla röret är täckt med rörisolering när den kommer in i hemmet. Använd din brukskniv att göra några special nedskärningar för utskjutande ventilhandtag. Skumgummi isolering är mycket flexibel och kan oftast böja runt mest räta vinklar.

5 Använd självhäftande isolering wrap att helt täcka exponerad rör. Detta kan också användas för att säkra eventuella svaga punkter på hörn och nedskärningar justering med din mattkniv.