XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Hur man dödar Vägglöss & dammkvalster


Dammkvalster bor överallt från din matta till toppen av dina bokhyllor och kanske till och med på din hud just nu. De är mikroskopiska spindeldjur --- närbesläktade med spindlar. De festa på död hud. Om dammkvalster är inte äckligt nog, vägglöss är säkert. Vägglöss kan leva på olika platser, men oftast inom ramarna för en säng. De kommer ut på natten och livnär sig på blod. Små blod splatter på din madrass kan indikera närvaron av sängen bug.

Instruktioner

Hur man dödar dammkvalster

En förändring och tvätta sängkläder en gång i veckan. Använd varmt vatten för att förstöra dammkvalster i sängkläder

2 Ta bort mattor. Hårda golv är lättare att hålla ren. Om du inte kan ta bort mattor ånga rengöra dem.

3 Damm och rengör ditt hem. Använd en fuktig trasa att damm fastnar. Börja på höga platser och arbeta ner till golvet. Vakuum golv, möbler och gardiner.

4 Kyla ditt hem och hålla luftfuktigheten nere. Vrid termostaten till 70 grader Fahrenheit eller nedan. Använd luftkonditionering och avfuktare för att hålla luftfuktigheten nere.

Hur man dödar Vägglöss

5 Ånga rena områden där vägglöss kan leva eller lägga ägg, inklusive madrasser, låda fjädrar och mattor områden under och runt sängen.

6 innesluta din madrass i en vinyl eller tyg madrasskydd och svälta vägglöss. Detta kan ta sex månader eller mer som vägglöss behöver inte mata mycket ofta för att överleva.

7 Lämna drabbade poster utanför i extrema temperaturer. Värme eller frys vägglöss ibland dödar dem.

8 Släng drabbade poster helt för att säkerställa avlägsnandet av vägglöss.

Tips

  • Använd inte insektsmedel för att döda vägglöss i din säng. Sova i insekts är skadligt för hälsan.