XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Palmetto bugg, även känd som amerikansk kackerlacka, är en framträdande skadedjur i södra USA. För att effektivt befria hem av dessa insekter, måste du eliminera de resurser som de förlitar sig på, och sedan välja en metod för att döda dem. Att ta ett systematiskt tillvägagångssätt för detta problem är det enda sättet som du kommer att kunna bli ditt hem av ett angrepp.

Instruktioner

Hur man dödar Palmetto Bugs

1 Förhindra ytterligare palmetto bugg inträde i ditt hem. När de bor i flera enheter bostäder, vara medveten om att dessa skadedjur kan komma in från en annan persons hem genom elektriska och VVS-anslutningar. Se till att dessa är förseglade på rätt sätt. Täta eller täta sprickor eller luckor som kan förekomma i någon av dina dörrar eller fönster. Täck ventilationsrör på taket med glasfiber nät för att blockera skadedjur tillgång.

2 Eliminera mat, vatten och Harborage resurser. Palmetto buggar behöver mat, vatten och tak över huvudet för att överleva. Om du tar bort tillgången till resurser, kommer du inte längre att vara en sådan nådig värd för skadedjur.

Se till att du inte lämnar någon typ av matrester som helst i ditt hem. Omedelbart städa upp fett, dryck och andra livsmedel spill, inklusive smulor när de uppstår. Töm papperskorgen korgar ofta. Tvätta, torka och lagra rätter efter måltider. Vanligtvis rena ytor, golv och förvaring av livsmedel områden. Håll alla livsmedel, inklusive sällskapsdjur, i tätt förslutna behållare, och undvika att lämna ditt husdjur mat och vatten ut på natten eftersom det är den tid då palmetto buggar kommer ut till foder.

Eliminera alla andra källor för vatten, såsom läckande kranar och torka ut handfat eller badkar efter användning. Kom ihåg att alla källor till fukt kan attrahera dessa skadedjur och förse dem med en vattenkälla som de måste ha för att överleva.

Håll röran till ett minimum i ditt hem som dessa typer av insekter gillar att gömma sig i påsar, lådor, kläder och papper.

3 Bestäm en behandlingsmetod. Det finns många olika former av behandling som finns tillgängliga. Vissa är mindre toxiska än andra. Möjliga döda metoder inkluderar sprayer, beten, torkmedels damm och fällor.

4 Genomföra behandlingsmetoder som du väljer. Döda palmetto buggar som du råkar se med en speciellt framtagen spray. Sätt ut beten som består av en näringskälla och ett toxin. Beten finns i stationer, geler, pastor och damm. Betesstationer är det säkraste alternativet. De är lätta att använda och att de inte utgör ett hot mot barn eller husdjur. Insekter blir förorenat med toxinet och lämnar spår av det för andra skadedjur att stöta på. Torkmedels damm kan också användas effektivt för eliminering inomhus skadedjur. Applicera borsyra eller kiselgel i de områden där palmetto buggar reser, såsom under sänkor och spisar, bakom kylskåp i skåp och eluttag. Silikagel består av finmald sand eller glas som kommer att häfta vid insekten och slutligen orsaka uttorkning. Borsyra klamrar sig fast vid insekten, och insekten kommer senare inta giftet när grooming.

5 Övervaka skadedjur aktivitet genom att använda klisterfällor på natten. Efter att ha tagit alla stegen ovan, placera dessa fällor nära skräp kan under sänkor, i skåpen och i badrummet för att se om du fortfarande har aktivitet. Denna typ av fälla innehåller ett lim liknande substans som bokstavligen stannar Palmetto buggar i sina spår när de råkar krypa på den.

Tips

  • Läs noga igenom instruktionerna och varningar på någon typ av produkt som du väljer att använda för att döda dessa skadedjur. Du vill inte att äventyra familjens safety.Be medveten om att medan sprayer kan vara effektiva i att döda palmetto buggar på kontakt, är detta inte en tillförlitlig metod för att döda dessa insekter som är gömda.