XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Myror är en olägenhet och kan vara svårt att bli av med. är farligt för jorden, djur och människor att använda bekämpningsmedel. Barn är mer mottagliga för förgiftning från bekämpningsmedel eftersom deras immunförsvar är svaga. Lyckligtvis kan du använda säkra och naturliga livsmedel för att bli av med myror i ditt hem. Fortsätt läsa för att lära hur man dödar myror utan att skada barn.

Instruktioner

1 Häll vinäger i en sprayflaska och ställ åt sidan för senare användning. Varje form av vinäger kan användas för detta. Vissa vinäger kan vara klibbig när den torkar, men blanda det med lika delar vatten hjälper till att förhindra klibbighet.

2 Strö myrorna med peppar. De kommer snabbt sprida och köra till platsen som leder dem på insidan av ditt hem. Följ dem till denna plats och strö peppar runt den. Detta kommer att hindra dem från att komma igen.

3 Spray de återstående myror i ditt hus med vinäger. De kommer att dö nästan omedelbart. Torka de döda myror med en tvättlapp eller pappershandduk och slänga dem.

4 Gå ut och hitta där myrorna är. Kom ihåg var hålet var på insidan av huset och föreställa sig en rak linje som leder genom väggen till utsidan. Om de inte är i den exakta platsen, kommer de att vara i närheten.

5 Strö peppar runt utsidan öppningen när du hittar den. Leta efter deras bo och strö den med peppar. Som myrorna tar slut boet, spraya dem tungt med vinäger. Svämma boet med vatten för att säkerställa alla myror är döda.