XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Loppor foder av blod hos människor och djur, som orsakar röda knölar som kan leda till irritation och svullnad i huden. Det är bäst att förhindra loppor innan de blir ett problem. De kan föröka sig snabbt, vilket inte bara en stor population utanför hemmet, men inuti också. Om du redan har en loppangrepp i ditt hem, så har du en utanför. Börja att bli av med loppor genom att döda dem utanför hemmet.

Instruktioner

1 Skär gräsmattan och trimma buskar och träd i hemmet. Vatten grunden i hemmet tillsammans med landskap, trädgård och gräs 24 timmar innan du använder en loppa mördare. Se till att marken är mättad speciellt om du upplevt några månader utan regn.

2 Spray loppa mördare runt grunden för hemmet, på träd, buskar och gräs. Köp loppa mördare såsom permetrin SFR och använda en slangänden spruta för att spruta loppan mördare. Spraya tidigt på morgonen eller på kvällen för bästa resultat. Håll barn och husdjur borta från det område som sprutas under minst två timmar efter.

3 Upprepa sprutning två veckor senare. Detta kommer att döda lopplarver som blev vuxna. Det finns inga lopp mördare på marknaden som kan döda lopplarver, men med en upprepad applicering, kommer det att hjälpa döda loppor.

4 Välj ett annat alternativ för att döda loppor utanför hemmet. Om du föredrar att inte använda en flytande form av loppor killer, kan du använda en torr form, såsom DeltaGard insektsmedel. De torra granulerna kan spridas över hela din gräsmatta. Du kommer då att vattna gräsmattan för att aktivera insektsmedel. Den aktiva beståndsdelen i granulerna frigöres i loppor, vilket hindrar dem från att reproducera och döda dem. Denna metod tar lite längre tid än spray, men det behöver bara sättas fast en gång varje år.

Tips

  • Upprepa sprutning varje år från två till tre angivna tider enligt instruktionerna som medföljer loppa mördare att se till att loppor inte tillbaka.
  • Bär alltid skyddskläder, handskar och en ansiktsmask vid sprutning eller sprida en loppa mördare.