XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  HuvudsidaBrown Marmorated stink bug eller kinesiska stink bug, är hemma i Asien och för första gången i USA i Allentown, Pennsylvania under 1990-talet. Sedan dess har de sprids via 33 stater, så långt söderut som Virginia och så långt västerut som Oregon. Dessa fel har inga naturliga fiender i USA, och medan den amerikanska Department of Agriculture spenderade $ 800.000 på stink bug forskning under 2010, har ingen effektiv insekts funnit för dem. Lyckligtvis, medan de är svåra att döda en masse, döda enskilda buggar är inte svårt.

Instruktioner

1 Krossa dem. Detta är förmodligen den minst populär metod för att döda kinesiska stink buggar, eftersom det får dem att avge sin signatur obehaglig lukt, men det är också det snabbaste, enklaste och mest okomplicerade. I mycket kalla eller mycket varma temperaturer buggar rör sig långsamt, vilket gör det lätt att fånga och döda dem, och medan de kan röra sig mycket snabbt när de flyger, är det oftast inte svårt att krossa dem när de landade. Om du ska krossa dem, är det lämpligt att använda en servett och linda felet så mycket som möjligt innan krossa den, att minimera utsläpp av lukt. Använd dina händer kommer att orsaka lukt kvar på dem på obestämd tid, även efter upprepad tvättning.

2 Sug dem. Trycket på att sugas upp i vakuum vanligen dödar dessa fel, och om de inte dör omedelbart, de kommer snart på grund av svält eller exponering för värmen i vakuum motor. Även om denna metod minimerar kontakt mellan dig och felet, är det lite mindre bekvämt än bara krossa dem och fortfarande har olycklig bieffekt av att släppa sin signatur stank i luften.

3 dränka dem. Spola ned dem i toaletten är en populär version av denna metod för stink bug dödande, som du kan ta dem med en vävnad, undvika att röra vid dem, och bara spola hela bunten ner i toaletten. Du kan också skölja dem i avloppet badkaret eller sjunka.

4 släck dem med en lösning av lika delar diskmedel och vatten. Det finns några sätt att göra detta: en är att sätta lösningen i en sprayflaska och spraya buggar som du ser dem. Tyvärr lämnar detta bakom stink bug slaktkroppar som sedan måste beröras - och potentiellt krossade, vilket får dem att släppa sin doft. En annan metod är att sätta lösningen i en tillslutbar behållare, sedan överföra buggar (med användning av en plastsked, som en plastsked, eller en bit papper) i behållaren. De kommer att dö snabbt vid kontakt med lösningen.

Tips

  • Det finns för närvarande ett fåtal produkter på marknaden som används av exterminators mot stink buggar. Dessa är faktiskt repellenter, inte exterminants, och i allmänhet ger inte en långsiktig lösning på stink bug angrepp. En sådan är en kemikalie som utvinns ur den grön rävsvans ogräs.