XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Elefant öron är en tålig tropisk växt kända för sin stora storlek och rik färg. En skugga älskande medlem av Caladium familjen, producerar elefant öra växt stora gröna och lila blad som liknar öron den afrikanska elefanten. Elefant öron växer ymnigt i de flesta varma, fuktiga klimat och kan lätt ta över din gård om den inte tas bort.

Instruktioner

1 Sätt på dig handskar och skyddsglasögon innan någon trädgårdsprojekt. Du kan allvarligt sickened eller skadas om man kommer i kontakt med herbiciden eller bladen av grästrimmer.

2 Spraya varje elefant öra med glyfosatherbicid. Glyfosatherbicider arbeta sig ner från bladen genom stjälkar av anläggningen och ta död på hela anläggningen i cirka 10 dagar.

3 Trimma långa stjälkar med din ogräs trimmer. Stjälkarna ska vara lätt att skära efter att de har börjat dö ut. Placera alla trimmade stjälkar i en soptunna för korrekt omhändertagande och för att förhindra eventuella husdjur från att äta dem.

4 Vatten basen på varje elefant öra anläggning i blöt jord. Blöta marken luckrar upp marken och gör det lättare att ta bort glödlampan och rot i ett stycke.

5 Gräv jordiga bort från basen av växterna, sätta smutsen åt sidan för att fylla hålen när växterna har dragits.

6 Dra uppåt stadigt på stjälkarna, flytta den fram och tillbaka när du drar upp för att ta bort den från marken. Placera varje planta i papperskorgen efter avlägsnande.

Tips

  • Var noga med att inte lämna några rötter kvar i marken. Överblivna rötter kommer att gro och växa nya elefantöron.
  • Låt inte ditt husdjur att komma i kontakt med några herbicider. De kan bli allvarligt sjuka om de äter det.