XXXXX.com  Home
vyawaharenetralaya.com  Huvudsida

Torktumlaren vent tillåter den fuktiga luften som produceras från att torka dina kläder att fly. När den gamla ventilera inte längre fungerar som den ska, tar det längre tid att torka kläderna. När du vet hur man byter en utomhus torktumlare vent, kommer torktumlaren torka dina kläder snabbt och effektivt igen.

Instruktioner

1 Dra torktumlaren från väggen så att du kan arbeta bakom det. Koppla torkkanalen utifrån gallret där den ansluter inne i tvättstugan genom att skruva loss klämman med en skruvmejsel.

2 Gå ut och ta bort de fyra eller sex skruvar som håller utanför torken utlopp för hemmet med hjälp av en skruvmejsel.

3 Sätt en spackel mellan ventilen och sidan av hemmet för att separera fogar som håller ventilen. Separera fogar runt omkretsen av gallret och ta bort hela utsidan avluftningsanordningen bort. Torka bort alla rester av fogar på hemsidan genom att skrapa bort det med spackel.

4 Sätt i den nya utanför ventilationsanordningen i ventilationshålet i väggen. Markera platsen för skruvhålen med en penna och avlägsna ventilen. Borra hål för fästskruvarna på den plats du markerat med hjälp av en borr. Om du ansluter till block, borrhål som kommer att rymma de plastankare som måste sättas in i väggen för skruvarna för att fästa till.

5 Sätt torken utlopp i väggen, tätt mot hemmet. Säkra ventilen genom att fästa den med fästskruvarna.

6 Lägg en sträng av väderbeständig silikon täta runt omkretsen av torkgallret med hjälp av en täta pistol. Tillämpa vulsten mellan sömmen där ventilen uppfyller huset.

7 Gå tillbaka in i tvättstugan och sätt tillbaka torkkanalen till den nya torkgallret. Säkra kanalen genom att skruva kläm tätt med en skruvmejsel. Skjut tillbaka den torra till dess permanenta plats.